Web Analytics
Jump to content

Marshall VS. Orange!


GitarMarius
 Share

Recommended Posts

Heisann :)

Tenker det er på tide å kjøpe meg en ny amp straks, og har sett litt rundt, og kommet frem til at jeg helst vil ha en av disse (Selvfølgerlig tar jeg imot forslag):

Orange Rockerverb 50W Head(15474.-) + Orange 1x12 Cab (3267.-), jeg finner ikke disse noen steder rimeligere en på kickmusic.no, men hvis du vet om noen andre som selger dem, si ifra om du gidder :)

MARSHALL JCM 900 4100 Head (13.995.-) + et cab, vet ikke hvilket.

Vil ha head + cab fordi ampene på øvingslokalet er ganske dårlige, men de har et Marshall 4x12cab stående, så jeg kan plugge inn headen der :)

Mvh

GitarMarius

Takk

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Orange Rocker 30 kombo nå. Vurderer å kjøpe et ekstra 1x12" kabinett til denne for å få litt mer tight bunn, ellers er denne knall!

Har hatt en JVM410H og en DSL100 fra Marshall tidligere. Jeg synes Rocker30 min overgår DSL100, men kanskje at JVM hadde overgått Rocker 30. Derimot så liker jeg at det er enkelt å ha med å gjøre og JVM har rett og slett for mye knotter og funksjoner for min del.

Jeg ville gått for Orange over Marshall av de du nevner. Rett å slett fordi jeg synes at JCM900 er litt for mye highgain for meg. Prøv begge så vet du hva du synes selv også:)

Edited by siimen
Link to comment
Share on other sites

Hva med å se på Ceriatone?

www.ceriatone.com

Billige clones av gamle marshalls, og de låter veldig, veldig bra, til en veldig god pris.

De ligger på alt fra 7000-10000kr ny, ferdig montert, inkludert porto og moms.

Ellers så ville jeg sjekket ut Orange Thunder 30, og kanskje investert i 2x12 kabinett istedet for 1x12, for litt mer trøkk! :)

Edited by Hallstein
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.