Web Analytics
Jump to content

Marshall VS. Orange!


GitarMarius

Recommended Posts

Heisann :)

Tenker det er på tide å kjøpe meg en ny amp straks, og har sett litt rundt, og kommet frem til at jeg helst vil ha en av disse (Selvfølgerlig tar jeg imot forslag):

Orange Rockerverb 50W Head(15474.-) + Orange 1x12 Cab (3267.-), jeg finner ikke disse noen steder rimeligere en på kickmusic.no, men hvis du vet om noen andre som selger dem, si ifra om du gidder :)

MARSHALL JCM 900 4100 Head (13.995.-) + et cab, vet ikke hvilket.

Vil ha head + cab fordi ampene på øvingslokalet er ganske dårlige, men de har et Marshall 4x12cab stående, så jeg kan plugge inn headen der :)

Mvh

GitarMarius

Takk

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Orange Rocker 30 kombo nå. Vurderer å kjøpe et ekstra 1x12" kabinett til denne for å få litt mer tight bunn, ellers er denne knall!

Har hatt en JVM410H og en DSL100 fra Marshall tidligere. Jeg synes Rocker30 min overgår DSL100, men kanskje at JVM hadde overgått Rocker 30. Derimot så liker jeg at det er enkelt å ha med å gjøre og JVM har rett og slett for mye knotter og funksjoner for min del.

Jeg ville gått for Orange over Marshall av de du nevner. Rett å slett fordi jeg synes at JCM900 er litt for mye highgain for meg. Prøv begge så vet du hva du synes selv også:)

Edited by siimen
Link to comment
Share on other sites

Hva med å se på Ceriatone?

www.ceriatone.com

Billige clones av gamle marshalls, og de låter veldig, veldig bra, til en veldig god pris.

De ligger på alt fra 7000-10000kr ny, ferdig montert, inkludert porto og moms.

Ellers så ville jeg sjekket ut Orange Thunder 30, og kanskje investert i 2x12 kabinett istedet for 1x12, for litt mer trøkk! :)

Edited by Hallstein
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.