Web Analytics
Jump to content

Godt, enkelt og funksjonelt switchesystem!


Kossoff
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg trenger et godt switchesystem som passer mine behov. Men det må kunne gjøre en del ting. Et midi-system er veldig aktuellt, men det er ofte dyrt. Jeg trenger noe som:

- Kan kjøre to amper samtidig.

- Kan kjøre alle effekter på begge amper.

- Kunne slå av og på flere pedaler av og på samtidig ("presets").

- Kunne kjøre en effekt i stereo.

Også:

Lurer også på om dette er mulig hvis du kjøper en TC Electronics Nova System. For da selger jeg ganske sikkert alle pedalene mine, og kjøper det i stedet. Mulig også G-system hvis jeg føler for å bruke litt mer penger.

Edited by Kossoff
Link to comment
Share on other sites

Er enig med GunnarpåMo her gitt, T.C. Electronics lager veldig bra effekter, og du vil nok ikke bli skuffet med ett G-System.

Hadde selv en G-Major 2, som har noe mindre av alt egentlig, men var veldig fornøyd mens jeg hadde den, men den ble litt i overkant avansert for meg, gitt.

Trives nå veldig godt med en Line 6 POD HD 500. Men den har nok ikke alle funksjonene du trenger.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.