Web Analytics
Jump to content

X factor 2010


The Euphor
 Share

Recommended Posts

 • Replies 43
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg synes programmer som Idol, Norske Talenter X-factor etc. har en tendens til å overdrive talentet til deltakerne. Jeg har riktignok ikke sett årets utgave av X-factor (av nettopp denne grunnen), men tidligere år synes jeg det har virket som at dommerne har hørt seg døve på folk som virkelig ikke kan synge, og derfor sier seg fornøyd med de få som kan synge litt bra, og skryter dem opp i skyene, ofte uten grunn. Gidder ikke å se på et program jeg synes forherliger middelmådighet.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har fulgt med litt i år, bare fordi Hans er med. Han gikk i klassen under meg på videregående, og jeg vet hva han har gjort tidligere. Derfor er det litt interessant å se hva han kan få til i løpet av den tilmålte tiden han har hver fredag. Hvorvidt det er nok tid til å egentlig kunne vise hva man er god for er jeg litt usikker på. Men, samtidig er det begrenset med tid du har om du skal lykkes som artist. Nå er jo flere av de som deltar i år erfarne musikere på 30+, noe som utgjør en forskjell i forhold til den standarden Idol hadde, hvor de fleste var uerfarne og av lavere alder. Virker lovende med tanke på hvilken retning konkurransen tar. Mindre middelmådighet enn i Idol, synes jeg - dog, de må jo ha et visst antall, så kvaliteten avhenger av hvem som melder seg på. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg syns at Atle eller Marthe skal vinne.. Fordi jeg digger bandet til Atle, og jeg elsker Marthe Valle som artist.. :P Utenom det følger jeg ikke så mye med :P

Spiller han Atle keyboard/piano i en duo med en annen fyr på gitar?

Han ligner veldig på 1/2 av denne duen som spiller på Loftet i Grimstad av og til.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.