Web Analytics
Jump to content

Bogner Alchemist 112 Kombo


Remilson
 Share

Recommended Posts

Hva er skurr? Med et ekstra 212 vil du flytte mere luft og da automatisk mer "trøkk"/"oomph"/"bånn". Spiller du tyngre musikk er det absolutt anbefalt.

Ikke skurr akkurat, men virker som om forsterkeren er for kraftig iforhold til elementet når jeg har høyt volum

Link to comment
Share on other sites

Hej, det låter konstigt att elementet i en combo inte skulle tåla utgången från förstärkaren (om inte elementet har blivit utbytt). Eelementet borde ju vara blitt valt av Bogner för att de menar att elementet passar perfekt till förstärkaren. Inte nån skruv som sitter löst och och orsakar skurringen?

En 2x12:a jämfört med en 1x12:a ger ofta fylligare ljud. En extra 1x12:a skulle ju annars kunna vara ett alternativ?

Link to comment
Share on other sites

Neida, er ikke plaget med skurring igrunn, mulig at det var vreng som forårsaket dette.

Lurte egentlig på hva fordelen med et ekstra kabinett var, blir det en slags "stereo" effekt eller noe i den dur? Kan jeg f.eks bruke forsterkeren som en monitor på scenen og kabinettet vendt ut mot publikum.

(Beklager min uvitenhet) :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg har nylig anskaffet meg en Bogner 112 Alchemist. Føler lyden "punkterer" veldig dersom jeg vrir treble og mid mot 50%, må nesten ha dem begge på max for å føle at lyden kommer ut på en fin måte. Er det bare min amp eller er det slik det skal være? Hvilke settinger kjører dere som har Bogner på? (er vreng kanalen jeg snakker om)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.