Web Analytics
Jump to content

Bogner Alchemist 112 Kombo


Remilson
 Share

Recommended Posts

Hva er skurr? Med et ekstra 212 vil du flytte mere luft og da automatisk mer "trøkk"/"oomph"/"bånn". Spiller du tyngre musikk er det absolutt anbefalt.

Ikke skurr akkurat, men virker som om forsterkeren er for kraftig iforhold til elementet når jeg har høyt volum

Link to comment
Share on other sites

Hej, det låter konstigt att elementet i en combo inte skulle tåla utgången från förstärkaren (om inte elementet har blivit utbytt). Eelementet borde ju vara blitt valt av Bogner för att de menar att elementet passar perfekt till förstärkaren. Inte nån skruv som sitter löst och och orsakar skurringen?

En 2x12:a jämfört med en 1x12:a ger ofta fylligare ljud. En extra 1x12:a skulle ju annars kunna vara ett alternativ?

Link to comment
Share on other sites

Neida, er ikke plaget med skurring igrunn, mulig at det var vreng som forårsaket dette.

Lurte egentlig på hva fordelen med et ekstra kabinett var, blir det en slags "stereo" effekt eller noe i den dur? Kan jeg f.eks bruke forsterkeren som en monitor på scenen og kabinettet vendt ut mot publikum.

(Beklager min uvitenhet) :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg har nylig anskaffet meg en Bogner 112 Alchemist. Føler lyden "punkterer" veldig dersom jeg vrir treble og mid mot 50%, må nesten ha dem begge på max for å føle at lyden kommer ut på en fin måte. Er det bare min amp eller er det slik det skal være? Hvilke settinger kjører dere som har Bogner på? (er vreng kanalen jeg snakker om)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.