Web Analytics
Jump to content

Hvilken volumpedal?


CasuS
 Share

Recommended Posts

Er på utkikk etter volumpedal. Har tidligere eid en Ernie Ball 6166. Har nå en Goodrich (som ikke duger). Trenger en pedal som går fra 0 lyd til unity. Det utelukker Goodrich...

Har sett litt på Hilton ME262-B. Noen som har erfaringer med den? Virker lovende, både med tanke på lyd og at man kan justere punktet for 0 volum - max volum.

Må uansett være en pedal av høy kvalitet :)

Tips?

Link to comment
Share on other sites

Hvordan utelukker det Goodrichen? Spør fordi jeg er nysgjerrig, har aldri testa Goodrich..

Er mulig det er forskjell på Goodrich pedalene.. Min er i hvertfall slik at det er umulig å få hele spekteret (fra 0 lyd til unity gain). Grunnet "tråden" i pedalen ikke tillater full vandring på potmeteret. Så alt etter hvordan man justerer den, går den fra enten 0 til ca. 80% av unity eller fra 20% til unity.

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker en volumepedal jeg synes er ergonomisk god for foten, siden jeg ofte står med høyrebeinet på nettopp den.

Min pedal er noe jeg har laget selv ut av pedalen til en gammel Morley oilcan echo.

Den er optisk. Dvs. en gardin åpner og lukker for en lysfølsom motstand (LDR). Da får du aldri problem med støv i pot osv.

Må bytte pære en gang imellom da.

Grunnen til at jeg liker denne er at den har forholdsvis lang vandring på pedalen, og den stopper ikke når brettet står vannrett.

Du kan til og med vippe tærne litt nedover før du har full styrke.

Morley lager selvfølgelig reine volumepedaler, så du slipper å mekke selv, og de nye er vel muligens aktive også, men har samme vandring på pedalen som den jeg beskriver her.

Har også en gammel Morley wah wah som er min favoritt av akkurat samme grunn.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.