Web Analytics
Jump to content

Første miks av nye demoer


Cerpin Taxt

Recommended Posts

http://simenruud.com/div/tesla_demo.mp3

http://simenruud.com/div/track_4_demo.mp3

Foreløpig kun meg på gitar, bassist, og trommeslager. Litt spinkelt lydbilde da keyboardisten (vår "andre gitarist" ikke har lagt på sine deler enda.

Noen tips på hva vi bør fikse på til neste session?

Edited by Cerpin Taxt
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 49
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Skal la vær å kommentere de høye gitarene da ;)

Dette låter jo fett! Liker bassingen, og gitartingene du gjør. Hører også at trommisen har spilt sånn musikk før!

Virker ellers som noen sinnsykt bra opptak. Kan du fortelle litt om hva slags utstyr og metoder dere har brukt, og eventuelt hva som allerede er gjort i miksen når det gjelder EQ, kompressor og klang?

Høres ut som om trommene trenger en runde EQ og kompressor. Savner litt topp (splash!) i cymbalene.

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk!

Ja, kjenner til 22 :) Morsomt at vi gjør samme greie, men har holdt på med dette lenge før vi hørte 22.

Alt er tatt opp med Digi 003+ track rett inn i Pro Tools, men kjørte trommene inn i en Focusrite Octopre MKII. SM57 på skarp, Oktava MK012 på overheads, Røde NT2A en halvmeter forann basstrommen, tammer, kick, og room mikker er fra et rævva Samson multimic sett til 2000.

Gitar tatt opp med POD, splittet videre inn i en liten Laney Cub8 gitarforsterker. Bass er tatt opp med tre spor samtidig, sansamp som DI, en med oppmiccet kabibet for overdrive lyden, og en som gikk rett inn i Pro Tools med diverse effekter avhengig av låta.

Vi trengte ikke endre så veldig mye med EQ og kompressjon, det meste er ordet med panning og automasjon av volum. Trommene har undergått mest arbeid, men ellers er alt ganske "rått"

Link to comment
Share on other sites

Vi har holdt på i siden august, men selve sounden og "konseptet" har vært i gang siden 2006, før dette ble et ordentlig band.

Vi heter for øyeblikket Myr, men er i prosessen med å finne et nytt navn, og satse for fult med det så fort vi får vokalist :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.