Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker folk å spille med


SnurreFisk

Recommended Posts

Jeg er en gutt/kar/ung herre på 17 snart 18 år frå Ålesund. Jeg har spilt gitar aktivt i ca 2 år (har hatt akkustisk gitar siden 7. klasse men gadd aldri å øve noe særlig før jeg fikk el-gitar) nå og synes det er på høy tid jeg nok en gang finner noen å spille sammen med. Skal ikke skryte på meg at jeg er noen Slash, men jeg vil tørre å påstå at jeg har lært mye på den korte tiden jeg har spilt og håper jeg finner noen som er noenlunde likestilte :)

Jeg har ingen spesielle "ønsker" om sjanger vi kan spille. Så lenge vi koser oss og har det gøy så har det liten betydning. Jeg liker stort sett all musikk, fra Johnny Cash til System of a down.

Håper noen her er i området og er interesserte!

Send mail på snurrefisk@gmail.com eller bare svar på tråden her :)

Mvh SnurreFisk

Edited by SnurreFisk
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.