Web Analytics
Jump to content

Eric Clapton 9. juni 2011!


robert92
 Share

Recommended Posts

 • 2 months later...

Kødder du?!?! Syykt

Hvis jeg får penger til dette blir det et temmelig sykt år for min del. Pink Floyd(Roger Waters), Russetid, Clapton og Roskilde. :)

misunner deg! ser du også liker mark knopfler, han så jeg på norwegian wood i fjor:) han derimot sparte på kruttet i og med at han hadde problemer med ryggen, uansett ble det en knall konsert!

Link to comment
Share on other sites

Kødder du?!?! Syykt

Hvis jeg får penger til dette blir det et temmelig sykt år for min del. Pink Floyd(Roger Waters), Russetid, Clapton og Roskilde. :)

Har foreløpig russetia og Clapton:P men vurderte også Roger waters!

Også har pappa hinta til at det ligger Top Gear billett til meg i bursdagsgave;p

Link to comment
Share on other sites

Clapton har det fremdeles, det hersker det ingen tvil om! Når det er sagt, skulle ønske jeg var en av de heldige som var i Royal Albert Hall i løpet av 4 dager i mai 2005. Cream hadde da 4 gjenforeningskonserter, 37 år etter at de sist holdt en hel konsert. Har den offisielle DVDn fra disse konsertene, og jeg blir fremdeles slått ut av hvor bra de fremdeles var. Clapton var yngst den gangen med sine 60 år, og med kun bass og trommer som backing var det Clapton som måtte fylle inn i store deler av lydbildet. Det klarte han helt greit, og han uttalte selv etter denne konsertserien at han måtte gi jernet langt mer enn når han holder solokonserter i og med at han da har et stor band.

Kunne godt ha tenkt meg å se han på Norwegian Wood. Kommer Eagles? Vel, de så jeg med hele den klassiske besetningen i Oslo spektrum sommeren 1996, og har ikke tenkt å bruke penger på et Eagles uten Don Felder på gitar. De sparket ham for en del år siden pga at han ville gi en gratiskonsert til fansen....eller no' sånt døllt!?!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.