Web Analytics
Jump to content

Svarte brenne CD-er/Trykking av CD og papp-cover


Knewt
 Share

Recommended Posts

Heisann.

Jeg har noen spørsmål rundt trykk på CDer, tenker på utseendemessig på selve CD-plata. Brenning av musikken inn på platene kan vi gjøre selv. Hvor kan man få gjort det og hvor mye koster det? Regner med det varierer litt med farge, og hvor mye trykk det er snakk om i tillegg til hvor stort opplag det er. Men et cirka anslag på si 100 plater.

Lurer også på trykk på cover. Tenker da på sånne papp-greier som man bare skyver plata inn på sida. Hvor mye koster det å få trykt opp hundre sånne? Regner med at dette også varierer med farge, trykkmengde osv. Men et anslag. Hvor gjør man dette?

Grunnen til at jeg spør er at vi i bandet har spilt inn en sang og mest sannsynlig kommer til å spille inn en eller to til i løpet av ikke så altfor lang tid. Hadde vært gøy å ha noe å selge til venner eller etter en gig. ;) Vi er ikke på noe plateselskap eller noe sånt.

- Knut

Edited by Knewt
Link to comment
Share on other sites

Nei, faen heller. Vi kommer ikke til å gjøre så mye ut av det. Er snakk om en demo-CD, kanskje en EP. Tenker det blir til at vi gjør det meste selv. Jeg kom på en ide. Noen steder man kan kjøpe brenne-CDer som er farget? Gjerne i store pakker. Uten noe case av noe slag.

Link to comment
Share on other sites

Mener å huske at de finnes i 25- pack, på spindel. Da er de mye billigere.

Mener å huske at jeg kjøpte slike spindler på Teknikmagasinet. Sjekket kjapt, og kunne ikke finne dem. Ta evt. en tur innom og hør om de har igjen. Enig i at prisen var stiv, det var ikke det vi betalte, men de er dyrere enn vanlige brennbare plater. Men det løser "designproblemet" greit.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.