Web Analytics
Jump to content

Semi nybegynder bassist søker band


EADG
 Share

Recommended Posts

jeg er en bassist som har spilt bass i 3 år nå, vill ikke se på meg selv om en fult utlært bassist enda men begynder å bli litt lei av å spille alene. Bor i Oslo og liker band som Metallica, Iron Maiden, Rush, Green day, Bad Religion, Offspring osv osv.

Er egnetlig ute etter et band jeg kan bli bedre i og utvikle meg med, at jeg er 25 år og såpass fersk på bass er ikke akkurat ideelt, men håper det er et band i oslo som enten trenger en bassist til å starte opp eller bare trenger en bassist.

Link to comment
Share on other sites

Høres jo som en god start det :)

Hvor i Oslo er det du holder til ca (trenger ikke pinpoint adresse...dette er internett tross alt :P )

Om det er noen låter du kan så spytt ut, så kan jo jeg øve litt på dem også ;) Har mye fritid for tiden :P

Link to comment
Share on other sites

holder til rett utenfor sentrum :) er ny i byen, så er ikke så godt kjent utenfor sentrumsområdet :P

the kids arent allright av offspring og when i come around av green day er et par låter jeg har noen lunde kontroll på. ellers så kan jeg sikkert lære meg det meste av det eldre green day og offspring ihvertfall :)

Link to comment
Share on other sites

høres jo bra ut, when i come around er jo en låt jeg har øvd litt på.

Jeg spiller mye på Longview, Redundant og Brain Stew (denne teller egentlig ikke helt..den er litt lett av seg). Spiller mye av de nye også, men har ikke de så inn i finga som de andre.

Jeg bor 10ish min unna sentrum med tog og har bodd her hele livet så er ganske kjent i oslo om du skulle trenge å finne noe.

Om du vill ha MSNen min så kan jeg pm'e den :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei hei! Har noen plekterbrett som ble til overs etter ferdigstillelse av en gitar. Kan overleveres per pote i nærheten av Trondheim, eller sendes per post.  Dette er ikke originale plekterbrett, og jeg aner ikke hvilke versjoner av Fender/Squire/annet de eventuelt kan passe på. Her er en lenke til selger: https://www.guitarpartsonline.com/SSS-Single-Single-Single_c115.htm Det plekterbrettet jeg endte opp med å bruke ble montert på en ny kropp. Se bildene for detaljer. Merk at det grønne plekterbrettet er tilpasset bryter med rund base. Det gjennomsiktige grønne selges ikke, men det er med for å vise passform til vanlige deler.     Pris: Kr 700,- inkl. frakt for alle fire.
  • Andre søndag i advent… byr på meg selv med Jingle bjelle råkk… Sånn i etterpåklokskapens navn burde jeg funnet ut i hvilken pitch jeg klarer å «synge» dette før jeg mekket arrangement og spilte inn, men rakk dessverre ikke gjøre om, så da… får vi legge vekk selvhøytideligheten og håper det bidrar litt til julestemning om ikke annet 🎅🏻  
  • Innser at gitarbyggar-karrieren er over, og selger diverse deler som eg har liggande. Beskrivelse og pris på bilder. Kjøper betaler frakt. Send PM!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.