Gå til innhold
turbomoe

Habil Gitarist vil spille mere 70talls rock/funk!

Anbefalte innlegg

Spiller i 2 hobby band i dag men vil spille mere rocka/ musikk. Eksempelvis Stones, Neil Young, Purple, Led Z , Eric Burdon, Free, Grand Funk osv. Er 50 år i kropp, 20 i hue. Spiller Stratocaster og Epiphone gitarer. Bossme 70 samt rørforsterker. Er i utgangspunktet ute etter å spille sammen med folk som er glad i all god musikk og har et veldig avslappa forhold til å bli kjent, altså ingen høye ambisjoner om stjernestatus:-)Holder til i Oslo.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Heisann!

Jeg er interessert, men nå er det ikke sikkert du er det da jeg ikke er spesielt habil på gitaren lengre. Du får titte på innlegget mitt (skrevet av Discovery69) og hvis det fortsatt skulle være av interesse så er det bare å si fra.

-D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei! Det er interesse, feeling og guts som betyr noe, ikke hvor dyktig man er! Det er ihvertfall min erfaring. Har man det er det bare å øve! Setter pris på svaret ditt, jeg vet ikke hvor 'habil' jeg selv er heller, kanskje jeg bare er litt høy på pæra, he-he:-)

Men jeg synes det er utrolig givende å spille for tida. Det er mulig det er noe på gang nå, men det blir i så fall i Oslo/Oslo vest. Vet ikke om det blir for langt unna for deg? Uansett ser jeg ikke etter superdyktige folk, det er spilleglede og kjemi som er viktig!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

.

Det virker jo som vi har sånn noenlunde samme målsetning og det er jo et godt utgangspunkt. Jobber på Lysaker og reiser gjennom Oslo hver arbeidsdag- I så måte burde det ikke være alt for upraktisk å ta turen innom for å øve sammen. Nå skal det sies at jeg reiser kollektivt så å drasse med seg både gitar og forsterker på et overfylt tog blir nok i meste laget, men en gitar skal jeg nok klare uten å få prolaps :-) Sprm er jo om det lar seg løse på andre måter med forsterker.... kom gjerne med forslag.

Kan jeg spørre hva det er du har på gang?

-D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.