Web Analytics
Jump to content

Habil Gitarist vil spille mere 70talls rock/funk!


turbomoe
 Share

Recommended Posts

Spiller i 2 hobby band i dag men vil spille mere rocka/ musikk. Eksempelvis Stones, Neil Young, Purple, Led Z , Eric Burdon, Free, Grand Funk osv. Er 50 år i kropp, 20 i hue. Spiller Stratocaster og Epiphone gitarer. Bossme 70 samt rørforsterker. Er i utgangspunktet ute etter å spille sammen med folk som er glad i all god musikk og har et veldig avslappa forhold til å bli kjent, altså ingen høye ambisjoner om stjernestatus:-)Holder til i Oslo.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Det er interesse, feeling og guts som betyr noe, ikke hvor dyktig man er! Det er ihvertfall min erfaring. Har man det er det bare å øve! Setter pris på svaret ditt, jeg vet ikke hvor 'habil' jeg selv er heller, kanskje jeg bare er litt høy på pæra, he-he:-)

Men jeg synes det er utrolig givende å spille for tida. Det er mulig det er noe på gang nå, men det blir i så fall i Oslo/Oslo vest. Vet ikke om det blir for langt unna for deg? Uansett ser jeg ikke etter superdyktige folk, det er spilleglede og kjemi som er viktig!

Link to comment
Share on other sites

.

Det virker jo som vi har sånn noenlunde samme målsetning og det er jo et godt utgangspunkt. Jobber på Lysaker og reiser gjennom Oslo hver arbeidsdag- I så måte burde det ikke være alt for upraktisk å ta turen innom for å øve sammen. Nå skal det sies at jeg reiser kollektivt så å drasse med seg både gitar og forsterker på et overfylt tog blir nok i meste laget, men en gitar skal jeg nok klare uten å få prolaps :-) Sprm er jo om det lar seg løse på andre måter med forsterker.... kom gjerne med forslag.

Kan jeg spørre hva det er du har på gang?

-D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.