Web Analytics
Jump to content

Gitarsjapper i London


Fremmed
 Share

Recommended Posts

Heisann. Jeg skal til en tur til London i starten av november, og har en slags plan om å ta med meg en gitar hjem igjen.

Men akkurat gitarer er ikke noe jeg har shoppet der borte før, så jeg har ingen aning om hvor jeg skal gå.

Jeg trenger mao tips om fine gitarsjapper i London.

Hjelp?

Link to comment
Share on other sites

Vær klar over at det ikke er spesielt billig i Denmark street. Hvis du vet hva du skal se etter, så kan du også gjøre gode kjøp i en av Londons mange pantelånesjapper, men det kreves som sagt at du er i stand til å sortere skitt og kanel selv. Man kan ikke forvente at innehaveren har stort greie på gitarer der, og man finner både overprisede gitarer såvel som enkelte godbiter.

Forretninger litt utenfor sentrum kan også være en god idé å sjekke ut. Jeg har ikke navn på noen, men har sett det tipset gitt som et alternativ til Denmark. Selv om du ikke skal handle, er gaten verdt et besøk. Den er ikke lang, bare en liten gatestump.

Link to comment
Share on other sites

Selve gatestumpen Denmark Street er ikke så lang nei, men du verden så mange japanske gitarsamlere du treffer der. Sist jeg var der var det så mange av dem at jeg trodde jeg hadde funnet hekkeplassen deres :lol:

Har funnet effekt-bokser til mye høyere pris i Denmark Street enn hva de forlanger i hvilken som helst sjappe her i landet, så du bør absolutt vite litt på forhånd før du blar opp pund-sedlene.

Link to comment
Share on other sites

Du kan jo ringe dem og spørre om de kan ta inn gitaren uten at du nødvendigvis må kjøpe den? Det står jo bare at den ikke er på lager. Stedene jeg linket til er fysiske butikker og ikke hentelagere, så du burde kunne få prøvd gitaren uten å kjøpe den.

Link to comment
Share on other sites

Prøv Peter Cooks guitar world. Ligger i Hanwell, en av Londons skitnere suburbs. Har handlet ting veldig billig der tidligere.

En annen fet vintagebutikk (ser ut som dette er i ferd med å bli en samletråd om london) er New kings road guitar emporium. Verd å sjekke

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.