Web Analytics
Jump to content

Søker metalband Bergen.


embedded
 Share

Recommended Posts

Søker band i Bergen. Spiller gitar, men kan prøve meg som vokalist eller bassist også. Er ute etter å spille deathmetall eller groove, men er up for det meste! Har mye ideer løpende, og vil ha noen å leve ut kreativiteten med, samt få nye budz som er med på en øl og ti. Er 21 år gammel, studerer og bor ved Bergen sentrum.

Lever i en metallboble, men liker å smelte sammen forskjellige ideer. Band som står meg nært er Gojira, Opeth, Meshuggah, Mastodon, Satyricon, Behemoth, Sylosis, Morbid Angel, Textures, Job For A Cowboy, TesseracT, Whitechapel, Karnivool, Born of Osiris, Bring Me The Horizon, DevilDriver - ja mye forskjellig!

Edited by embedded
Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...
 • 1 month later...
 • 2 weeks later...

Hei!

Jeg er 18 år gammel, spiller gitar og er ute etter band, helst et seriøst bandprosjekt. Hva spiller jeg? Jeg spiller metal, for det meste metalcore/progressive saker. Er veldig glad i sære rytmepatterns, breakdowns, og ikke minst kontraster. Hva jeg ser etter er å gjøre noe få i bergensmiljøet har gjort før, få i gang et skikkelig Djent band ville vært en drømmesituasjon.

Band jeg liker, ranket fra hva jeg hører på nå for tiden.

Born of Osiris

Periphery

TesseracT

Miss May I

Cloudkicker (fantastisk enmannsprosjekt)

Animals as Leaders

We Are The Illusion

Liker også mer kjente ting, som Lamb of god, Killswitch Engage, As i lay Dying, August Burns Red etc

Ta kontakt på haakon_h92@hotmail.com msn eller mail, fåretrekker msn

Håper på positivt svar!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.