Web Analytics
Jump to content

Et ønske til tHeMuTh|n


Guest Emperoar

Recommended Posts

Guest Emperoar

Kunne du laget en video som omhandler teori? Helt fra begynnerstadiet.

Det hadde jeg satt veldig stor pris på.

Er veldig mye greierer å lære fra video, enn å lese det.

Synes de forrige filmene dine var veldig bra!

Link to comment
Share on other sites

Guest Emperoar

Her kan alle poste hva dere mener om undervisningen. Riv dere løs med spørsmål, ris og ros. Men hold dere til tema. Vi vil drive streng moderering her for å holde oversikten.

Hvor hjelper det meg? Står ikke at man kan komme med forslag til nye undervinsninger der?

Link to comment
Share on other sites

Guest Emperoar

Jeg forstod det ikke slik, da synes jeg han kan omformulere det han har skrevet. Men nå var ikke poenget med denne treaden å diskutere hvorvidt det var slik det var ment. Synes dere skal moderatorene ta seg av evt. flytting av poster.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har bestemt meg for å avslutte disse undervisningsvideoene. Grunnen er at jeg ikke har tid. Og slik forumet har utviklet seg de siste månedene, med krangling og tull og tøys og teite poster, så orker jeg heller ikke å PRIORITERE å ta meg tid for å få det til.

Men jeg kan jo spille ballen videre til noen andre som faktisk har overskudd til å leke musikkbarnehage :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Emperoar

Kjipe greier. Dumt at noen stupide individer skal ødelegge for alle oss andre. Er vel ikke helt uskyldig selv, men tenkte jeg skulle ta meg sammen og heller bruke forumet til min egen fordel, istedenfor å bare poste piss.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.