Web Analytics
Jump to content

Bytte pickups i Ibanez RG


xshorteyx
 Share

Recommended Posts

Heisann.. Ofte lider man av gas, og har lyst å prøve en ny sound, denne gangen, istede for å selge en gitar for å prøve en ny en bare så vurderte jeg å bytte pickups i en Ibanez RG2570.

Gitaren har stock Dimarzio IBZ.

Lurte på om noen har peiling på hvilke pickups som hadde vært fete i denne ibanezen.

viss jeg må oppgi sånn ca sound jeg vil oppnå med gitaren, så tenk noe ala Paul Gilbert eller John Petrucci.

Har sett litt på Dimarzio Air Classics.. noen som vet om de duger? :)

Også vurdert sånne søte fargede pickups med forskjellig farge for hver coil, noen som vet om noen sånne som i tillegg låter bombefly? :D

Link to comment
Share on other sites

Er jo ganske stor spennvidde i lyd her da (synes jeg ihvertfall..)

Kan varmt anbefale CrunchLab + LiquiFire comboen, den låter kuler og krutt og er faktisk veldig allsidig til å være "high output" mikker.

Hvis du er mer fan av "moderne" Paul Gilbert er Air Classic veien og gå. Har prøvd denne kombinasjonen i en PRS og det låt knallbra, litt mer vintage enn Petrucci mikkene.

Er litt mer "gammel" PG i gata di så kan du ikke trå feil med enten Super Distortion, PAF Pro (eller ToneZone).

Nå kommer heldigvis DiMarzio i alle mulige fargekomboer, men det er mulig det må spesialbestilles.. Har ikke sett mange som har de inne tongue.gif

Edit: Bare Knuckle og Duncan har også mikker i alle verdens farger, men usikker på om de gjør forskjellig farge på de ulike coilene..

Edited by M.A.K.S
Link to comment
Share on other sites

Jepp, jeg kan også skrive under på at CrunchLAB og LiquiFire låter JÆVLIG bra. Det er min drømmepickup rett og slett... Den har den høye outputen jeg vil ha, men samtidig beholder klarheten ved enkle noter.

Har ett sett i Mayonesen min, og de låter bra! Beste pickupen jeg har prøvd så langt iallefall.

Link to comment
Share on other sites

Bare Knucle kan i alle fall bestilles med forskjellige farger på coilene B)

Skal sjekke om jeg finner lydeksempler på det foreslåtte. :)

Har foresten du inne noen på Powerguitar?

Går det for eksempel ann å få HSH sett? (med freshe farger) :D haha

Edited by xshorteyx
Link to comment
Share on other sites

Har foresten du inne noen på Powerguitar?

Har noen sett på lager, men ikke i freshe farger. Siden det med Bare Knuckle er et stort utvalg finisher og modeller, samt at lengde på fot, spacing o.l. kommer an på hvilken gitar de skal på, så bestiller jeg stort sett direkte fra Bare Knuckle for hver enkelt kunde. Leveringstiden er relativt kort; 2-3 uker.

Går det for eksempel ann å få HSH sett? (med freshe farger) :D haha

Selvfølgelig! B)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.