Web Analytics
Jump to content

NGD!


el_roffo
 Share

Recommended Posts

Jess, dette er noe jeg har hatt lyst på siden... lenge siden, omtrent :) Denne har jeg akkurat kjøpt av et herværende medlem, og det er en Hohner G3T, lisensutgaven av 80-tallsikonet Steinberger. Vet at den ikke faller i smak hos absolutt alle :) , men dette er skikkelige saker og lyd og spillbarhet er strålende. Steinberger-tremoloen er vel noe av det beste jeg har vært borti og holder stemminga bortimot uansett.

Det ser vel ut som jeg spiller på en tannpirker, men det kan jeg leve med :D

post-5847-011749300 1286807895_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Du har helt rett i at den ikke passer for alle, for jeg synes den virkelig ser helt grusom ut!

Med det sagt; du virker fornøyd, og det er alltid på sin plass å gratulere folk med kjøp de er fornøyd med, så gratulerer!

Når alt kommer til alt er det jo du som skal være fornøyd, og så lenge det er på sin plass så spiller det jo ingen verdens rolle hva jeg synes ^_^

Link to comment
Share on other sites

Steinberger er tøft!

Må vel ha sans for 80tallet for å digge de; Van Halen, Holdsworth og Vito Bratta gjorde jo OK ting med de :)

Gluke her inne har vel en ordentlig Steinberger forresten, kunne tenkt meg en original 80talls men de går for ganske høye summer på ebay.

Virker som det er en stor fangruppe som fortsatt jakter på de.

Forresten sett Transtrem(altså bare tremolo uniten, den som transponerer) gå for 1000USD!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Tror det er enklest og billigst å bestille rett fra nettsiden deres https://www.curtmangan.com/10-42-nickel-wound-set/ Jeg har ikke testet Curt Mangan selv, men har sett de får gode skussmål rundt om.
  • Beklager, jeg ser jeg var upresis. Jeg kunne tenke meg dette: * Bass-strenger fra et 009-sett * Diskantstrenger fra et 010-sett Takk for tips om å bestille fra strings and beyond. Hvor mye sånn omtrent koster det å få ting tilsendt derfra - det er vel både toll og frakt man må betale for?  Takk for tips, kan se etter dette merket. Fant ikke noe i Norge, men de har det sikkert på nettsiden Troll linket til.  Interessant. Det er jo ganske tynt, men kanskje prøver et slikt sett for å se hvordan det er. Takk for tips!
  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.