Web Analytics
Jump to content

problem med dean razorback


v-amper

Recommended Posts

hei. har problemer med min dean razorback v-255. ok, problem er som følger: E strengen er slitt oppe med der du festa strengen. men strengen er på gitaren siden tremoloen låser strengene. må eg da skifte streng? eller kan den bare vær sånn. :) håper dere forstår :)

Edited by v-amper
Link to comment
Share on other sites

Vel, strenger bør vel skiftes med et par ukers - toppen en måned mellomrom, mener jeg. Skjønner ikke helt hva problemet er.. Bruk litt lenger tid på å skrive innlegg, tenk litt på rettskriving, og hva du skal ha hjelp med. Fint at du nevner eksakt modell.

Link to comment
Share on other sites

Hvis den sleit der oppe burde du vel ha skifta strenger for lengst uansett?

Hvor lenge har strengene sitti på?

Siden sommeren ca. Skift strenger da, det er ikke verre enn det. En "sleit" streng er ikke noe særlig.

EDIT: han endra topicen - der det sto at han satt på nye i sommer - da jeg sa at han bare burde skifte strenger. Snakk om takknemlighet for hjelp! Makan!

Edited by ErlendB
Link to comment
Share on other sites

men har null peiling på floyd rose . er det bare å skifte strenger. og stemme den mange ganger`?

Japp. Pass på å bruke ca samme dimensjoner/tykkelse som de gamle. Hvis ikke må du justere floyden etterpå.

Sett på nye strenger og stem den som den skal være, så ser du. Hvos floyden ligger ca parallelt med kroppen så er det ok. Hvis ikke må du stramme/slakke den litt.

Link to comment
Share on other sites

Og bytt for all den en og en streng, ikke ta av alle samtidig. Bytt en streng, stem den opp inkludert tøying av streng, bytt neste streng, stem den opp og så videre. Pass også på at du setter på samme strengetykkelse, og også gjerne samme type strenger.

Jobb også gjerne litt mer med innleggene dine. Dette var ikke et veldig godt eksempel på hvordan man presenterer et problem. Vi er flinke med gitarer, men kanskje ikke så gode til å gjette, selv om vi mer enn gjerne gjør det også, tydeligvis.

Forøvrig er det for meg totalt uforståelig hvordan en streng kan ryke mellom strengelåsen og strengeskruen når strengelåsen er aktiv, men det er en helt annen sak.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.