Web Analytics
Jump to content

Plastic Paddies, Høst 2010


Duckling
 Share

Recommended Posts

Yes. Høsten begynner å gå seg til for Plastic Paddies. Har et par konserter på plass, og det kommer høyst sannsynlig fler så fort vi får disse bekreftet. Alle som er gamle nok til å slippe inn anbefales å ta turen for å oppleve litt irsk magi.

Plastic Paddies spiller da i hovedsak tradisjonell irsk folkemusikk og drikkeviser, ispedd litt variasjon. I motsetning til de fleste har vi en ganske markant rytmeseksjon, som gjør at vi har en del mer driv enn de mer tradisjonelle bandene, selv om vi ikke er i nærheten av f.eks Flogging Molly og Dropkick Murphys. Dette gjør at folk flest faktisk orker å høre på dette i timesvis uten at det blir altfor kjedelig. Med smil, latter og godt øl sjarmerer vi publikum i senk, uansett alder.

Foreløpig har vi kun to bekreftede jobber i høst:

30. okt - Johnsegaarden, Stathelle - Gratis inngang, 18 år leg. Høstens eneste spillejobb sør for Tønsberg, så alle som kommer sørfra bør ta turen! Han har Aass Bayer på fat ;) Vi spiller 23-02

05. nov - Furustrand Camping, Tønsberg - CC:100kr. Fri alder? Irsk aften. Huskokken serverer irsk buffet fra klokken 19 (ryktet sier 100kr for dette), og Plastic Paddies entrer scenen med første sett klokken 21 og holder det gående til ca 00:30-01:00.

03. des - Saxon King, Horten - CC:50kr? 20 år leg. Saxon King kler lokalene i irske farger og arrangerer Irish Weekend. Helt nøyaktig hva det innebærer vet vi ikke, men vi står på scena fra 23-02 både fredag og lørdag kveld.

Fler spillejobber legges til når disse blir bekreftet. Vi regner med å komme til både Oslo og Åsgårdstrand før jul. Håper noen har lyst å ta turen innom et sted vi spiller og skape magi sammen med oss!

En smakebit på hvordan vi låter kan høres på http://www.livecity.no/plasticpaddies, men vi oppleves jo klart best live!

Synes du vi spiller bra og du føler du har lyst å se oss men synes det er litt langt unna? Ikke fortvil. Overbevis en lokal pub om at det er en god idé å leie oss, og kontakt meg på PM for kontaktinfo. Sørger du for overnattingsplass til 5 så kan vi ta på oss spillejobber over store deler av østlandet :)

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
  • Hvorfor velger foll å spille med dem da da? :S jeg har aldri rørt ett instrumemt strenget opp med tarm, bare vet det ble brukt i gamledager så fikk lyst å prøve. erre så steike dyrt da?? Høres jo ut som vinninga gikk i spinninga liksom
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.