Web Analytics
Jump to content

Plastic Paddies, Høst 2010


Duckling

Recommended Posts

Yes. Høsten begynner å gå seg til for Plastic Paddies. Har et par konserter på plass, og det kommer høyst sannsynlig fler så fort vi får disse bekreftet. Alle som er gamle nok til å slippe inn anbefales å ta turen for å oppleve litt irsk magi.

Plastic Paddies spiller da i hovedsak tradisjonell irsk folkemusikk og drikkeviser, ispedd litt variasjon. I motsetning til de fleste har vi en ganske markant rytmeseksjon, som gjør at vi har en del mer driv enn de mer tradisjonelle bandene, selv om vi ikke er i nærheten av f.eks Flogging Molly og Dropkick Murphys. Dette gjør at folk flest faktisk orker å høre på dette i timesvis uten at det blir altfor kjedelig. Med smil, latter og godt øl sjarmerer vi publikum i senk, uansett alder.

Foreløpig har vi kun to bekreftede jobber i høst:

30. okt - Johnsegaarden, Stathelle - Gratis inngang, 18 år leg. Høstens eneste spillejobb sør for Tønsberg, så alle som kommer sørfra bør ta turen! Han har Aass Bayer på fat ;) Vi spiller 23-02

05. nov - Furustrand Camping, Tønsberg - CC:100kr. Fri alder? Irsk aften. Huskokken serverer irsk buffet fra klokken 19 (ryktet sier 100kr for dette), og Plastic Paddies entrer scenen med første sett klokken 21 og holder det gående til ca 00:30-01:00.

03. des - Saxon King, Horten - CC:50kr? 20 år leg. Saxon King kler lokalene i irske farger og arrangerer Irish Weekend. Helt nøyaktig hva det innebærer vet vi ikke, men vi står på scena fra 23-02 både fredag og lørdag kveld.

Fler spillejobber legges til når disse blir bekreftet. Vi regner med å komme til både Oslo og Åsgårdstrand før jul. Håper noen har lyst å ta turen innom et sted vi spiller og skape magi sammen med oss!

En smakebit på hvordan vi låter kan høres på http://www.livecity.no/plasticpaddies, men vi oppleves jo klart best live!

Synes du vi spiller bra og du føler du har lyst å se oss men synes det er litt langt unna? Ikke fortvil. Overbevis en lokal pub om at det er en god idé å leie oss, og kontakt meg på PM for kontaktinfo. Sørger du for overnattingsplass til 5 så kan vi ta på oss spillejobber over store deler av østlandet :)

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.