Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Plastic Paddies, Høst 2010


Duckling

Anbefalte innlegg

Yes. Høsten begynner å gå seg til for Plastic Paddies. Har et par konserter på plass, og det kommer høyst sannsynlig fler så fort vi får disse bekreftet. Alle som er gamle nok til å slippe inn anbefales å ta turen for å oppleve litt irsk magi.

Plastic Paddies spiller da i hovedsak tradisjonell irsk folkemusikk og drikkeviser, ispedd litt variasjon. I motsetning til de fleste har vi en ganske markant rytmeseksjon, som gjør at vi har en del mer driv enn de mer tradisjonelle bandene, selv om vi ikke er i nærheten av f.eks Flogging Molly og Dropkick Murphys. Dette gjør at folk flest faktisk orker å høre på dette i timesvis uten at det blir altfor kjedelig. Med smil, latter og godt øl sjarmerer vi publikum i senk, uansett alder.

Foreløpig har vi kun to bekreftede jobber i høst:

30. okt - Johnsegaarden, Stathelle - Gratis inngang, 18 år leg. Høstens eneste spillejobb sør for Tønsberg, så alle som kommer sørfra bør ta turen! Han har Aass Bayer på fat ;) Vi spiller 23-02

05. nov - Furustrand Camping, Tønsberg - CC:100kr. Fri alder? Irsk aften. Huskokken serverer irsk buffet fra klokken 19 (ryktet sier 100kr for dette), og Plastic Paddies entrer scenen med første sett klokken 21 og holder det gående til ca 00:30-01:00.

03. des - Saxon King, Horten - CC:50kr? 20 år leg. Saxon King kler lokalene i irske farger og arrangerer Irish Weekend. Helt nøyaktig hva det innebærer vet vi ikke, men vi står på scena fra 23-02 både fredag og lørdag kveld.

Fler spillejobber legges til når disse blir bekreftet. Vi regner med å komme til både Oslo og Åsgårdstrand før jul. Håper noen har lyst å ta turen innom et sted vi spiller og skape magi sammen med oss!

En smakebit på hvordan vi låter kan høres på http://www.livecity.no/plasticpaddies, men vi oppleves jo klart best live!

Synes du vi spiller bra og du føler du har lyst å se oss men synes det er litt langt unna? Ikke fortvil. Overbevis en lokal pub om at det er en god idé å leie oss, og kontakt meg på PM for kontaktinfo. Sørger du for overnattingsplass til 5 så kan vi ta på oss spillejobber over store deler av østlandet :)

Endret av Duckling
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.