Web Analytics
Jump to content

ErlendB Feat OssyVezzy & Curl-Head


ErlendB
 Share

Recommended Posts

Hei igjen!

Da har jeg nok en gang lagd en låt. Denne er riktignok et par uker gammel, men har blitt ferdig først nå.

For første gang har jeg fått med meg andre forumitter på en låt, og jeg vil kalle prosjektet vellykket! OssyVezzy spiller solo fra 1:39-2:10. Deretter tar Curl-Head over på clean-delen. Resten av soloer og riff er laget av meg.

Navnet er bare noe jeg brukte fordi sangen er så rå at den ikke trenger navn ( :lol: )!

Utstyr som er brukt:

ESP Horizon Nt-II

Guitar Rig 4

EZdrummer - Drumkit from hell

Cockos Reaper

Jazz 3

Hør her!

Kommentarer og kritikk til Curl-Head, OssyVezzy og meg er hjertelig velkomne! (hvis dere synes låta suger, så skyld på meg!)

Link to comment
Share on other sites

Instrumental-låt som er fult på høyde med mye av det jeg har hørt utgitt på plate. Veldig fint og bra spilt alle tre, og spesielt Erlend... (Bombe...)

MEN GUD så dårlig skarpa i DFH låter....

Link to comment
Share on other sites

Takk, Audun! Flott å høre!

Skarpen har jeg faktisk fiksa på, lagt på annen eq, lagt på reverb osv.. Men det låter tydeligvis dritt nå og... Jeg kan jo prøve å bruke en skarp fra pop/rock-kittet? Kan teste det etterpå! Ellers takk for hyggelig kommentar!

Link to comment
Share on other sites

Takk, Audun! Flott å høre!

Skarpen har jeg faktisk fiksa på, lagt på annen eq, lagt på reverb osv.. Men det låter tydeligvis dritt nå og... Jeg kan jo prøve å bruke en skarp fra pop/rock-kittet? Kan teste det etterpå! Ellers takk for hyggelig kommentar!

Jeg har også prøvd DFH på noen låter og skrudd og skrudd, men det ble ikke bra uansett. Nå er jeg dog ingen proff studiotekniker. Går det an å bytte trommer mellom kit'ene i EZ Drummer? Husker jeg drev og forsket litt på det en gang, men fant aldri ut hvordan. Mulig man kan bytte ut wav-filene eller noe sånt?

Link to comment
Share on other sites

Jeg lager bare to spor; på det ene har jeg alle lydene i DFH mens jeg MUTER skarpen. Så lager jeg et spor til, den jeg bare har skarp.

Ah... The beauty of simplicity.... and logic! :lol:

Trond: Shrapnel eksisterer vel fortsatt? Aldri for seint. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Selger en vintage (jepp, den er over 30 år gammel...) 1990 Greco "Firebird". Made in Japan!!! Denne gruser alt jeg har prøvd av moderne Gibsons. Den låter mye bedre, er bedre å spille på, og ser mye bedre ut. Dessuten er den MYE lettere. Vekta er i underkant av 3 kg, og den er er ekstremt resonant akustisk. Tailpiece og bridge er byttet til lightweight og aged Faber som jo også Gibson-mafia-gutta oppgraderer sine såkalte Customshops med. Pickups er vintage voicet og låter helt likt som de ekte Firebirdene fra '60-tallet, og selvsagt mye bedre enn de fæle keramiske pickupene Gibson leverte på sine triste reinkarnasjoner av Firebirden i nyere tid. Denne fantastiske gitaren gjennomgikk en service med båndfiling og polering samt ny nut i bein hos guitarwizard Geir Falck for ca. 3 år siden. Gitaren er naturlig aget pga. av at den er brukt mye (og det er ikke så rart, så bra som den er...) og den har tidligere tilhørt prominente gitarister her i Norge. Den ble importert fra Japan av ingen ringere enn @Hanspanzerher på forumet i sin tid. Tipper han herja vilt med gitaren før den ble solgt videre til en annen, ikke ubetydelig, norsk gitarist som høyst sannsynlig brukte den på plateinnspillinger som du garantert har hørt. Jeg kjøpte den av han rundt 2011, og som dere ser, har jeg gjort en del med den etter det, som gjør den til et enda bedre instrument enn det var! Gitaren leveres med original gigbag i ekte skai, som er mye mer slitesterkt enn det der nylon-greiene som Gibson leverer. Gitaren befinner seg i Ørland, men kan sendes pr. post i en Epiphone-pappeske mot at kjøper returnerer eska og pakkematerialer for selgers regning. Forumpris: 6500,- inkl. porto. (For en mer edruelig og realistisk annonse: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=240605842 )
  • Det står listet at den har Probuckers FB720 på nettsida til Epiphone. Tipper det er så enkelt som en minihumbucker-versjon av Probuckeren uten pole-pieces ja. Jeg synes de låter bra, og føler ikke et umiddelbart behov for å bytte de ut, slik jeg ofte har gjort med andre Epis. Tok kontakt med posten pr. telefon, og fikk en epost rett etterpå med skadenr og beskjed om å sende bilder av skaden og emballasjen. Avventer svar på det før jeg vurderer hva jeg gjør. Er det så enkelt som å innhente pris på reparasjon fra en gitarfikler, er det jo greit. 😊
  • Det holder vel å få et skriftlig prisoverslag fra en gitartekniker? Interresant gitar,visste ikke at den hadde minihumbuckere.Nice playin'
  • En liten lydtest-video av gitaren:  
  • Er ute etter en HX Stomp. Plukker opp i området rundt Os/Bergen eller betaler frakt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.