Web Analytics
Jump to content

Digitalt piano


Tinuviel
 Share

Recommended Posts

Hei:)

Jeg skal kjøpe mitt første digital piano. Har litt erfaring med tangentinstrumenter fra før, men vil si jeg er nybegynner. Vil ha et ordentlig piano som jeg kan ha en liten stund, før jeg må oppgradere.Veldig viktig at pianoet har 88 tangenter og helst god lyd. Er ikke en veldig rik ungdom så max pris ligger rundt 7000 kr.

Har kikket litt rundt på forskjellige internett sider og fant noen som jeg likte:

- Casio PX-130

- Yamaha P-85 / Yamaha P-95

er disse gode for nybegynnere? Kom gjerne med andre forslag :)

Link to comment
Share on other sites

Yamaha er etter det jeg også har fått med meg, veldig bra digitale pianoer. Casio har en litt sånn leketøysklang i mine ører, men det er mulig de også lager bra saker. En ting du må tenke på er om du skal ha vektede tangenter eller ikke, men det vet vel du sikkert mer om enn meg. Ut ifra de du linker til, er det også det du vil ha. Innebygde høyttalere eller ikke? Sjekk brukt. Det finnes helt sikkert noe kurant i din prisklasse.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hjalp en venn av meg å kjøpe piano, og vi endte opp med Yamaha DGX-630. De innebygde høyttalerne fungerer greit til sitt bruk, men et par gode hodetelefoner er greit å ha hvis du skal øve for deg selv. Lyden blir MYE bedre.

88 tangenter, minner ganske mye om et vanlig piano. Synes det var bedre å spille på enn de dyrere modellene fra andre merker. Stort utvalg i lyder og sånt, samt en enkel recording-funksjon. Prisen skal være innenfor dine rammer.

Ligger demonstrasjonsvideoer på youtube...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Glemte skrive at låtene er lastet opp på InstaFaceTube kontoene mine… alle under navnet Jks Guitar Cave… om noen gidder følge så har jeg nettopp åpnet for flere følgere 🤪 Første søndag i advent: Let it Snow  
  • Tenkte spille sånn lett inn en ny julelåt hver søndag i advent… laget for morro en liten trailer på det…  
  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.