Web Analytics
Jump to content

Fjerning av lakk fra hals


Recommended Posts

Heisann

Jeg har en LP studio som jeg har fjernet lakken på og oljet. Det ble fint, men jeg har ikke tatt sjansen på å gjøre noe med halsen foreløpig.

Jeg brukte varmepistol for å fjerne lakken på kroppen, og det var ekstremt effektivt. Hvor dumt er det å gjøre det samme med halsen? :)

Er det i seg selv en dårlig ide å olje en mahognyhals?

Link to comment
Share on other sites

Bør gå fint med varmepistol så lenge du ikke overdriver. Evt. går det også an å skrape av det verste med sikling eller baksiden av sagbladet på en Leatherman :) og bruke grovt (60) sandpapir, det gjorde jeg nettopp på en hals jeg har. Og det er ikke noe i veien for å olje mahogny.

Link to comment
Share on other sites

Oljing med en herdende olje er nok helt uproblematisk, men utvis forsiktighet med varmepistolen, da gripebrettet nok er limet med et lim som kan løsne ved kraftig oppvarming.

stemmer! hadde jeg helt glemt, man kan faktisk ta av hele gripebrettet med en hårføner eller strykejern.

Kanskje smart å bruke lakkfjærner fra en malingsforretning, eller Jernia. da bobler lakken opp, og du kan nesten fjerne den med et lånekort fra biblioteket. Tror det er smartere

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
  • Hvorfor velger foll å spille med dem da da? :S jeg har aldri rørt ett instrumemt strenget opp med tarm, bare vet det ble brukt i gamledager så fikk lyst å prøve. erre så steike dyrt da?? Høres jo ut som vinninga gikk i spinninga liksom
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.