Web Analytics
Jump to content

Megative søker vokalist og keyboardist


Megative
 Share

Recommended Posts

Vi er et ambisiøst band i Oslo som spiller en blanding av alternativ rock og metal, og er rundt 18 år gamle. Vi er hittil fire medlemmer; to gitarister, en bassist og trommis, og er på leting etter en vokalist (mannlig) og keyboardist/turntablist/laptop/etc.

Inspirasjon og innflytelser er band som Deftones, Korn, Porcupine Tree, Snow Patrol og Coldplay, men er samtidig veldig fleksible og legger stor prioritering på originalitet og eksperimentering. Lyden er stor, melodiøs, og ofte symfonisk. Vi legger trykk på sjel over teknikk.

Vi er et allerede godt etablert band, og har spilt flere konserter, inkludert Øyafestivalen, og har et godt øvingslokale.

Hvis du skal auditione er det viktig at du selv er sikker på dine egene ferdigheter.

Som vokalist må du enten ha hørt deg selv synge først, eller, hvis du aldri har hatt mulighet til å høre din egen vokal, være veldig, veldig selvsikker. Vi vil ikke høres kjipe ut, men vi har hatt noen ganske tragiske auditions før, så vi vil helst unngå amatører.

Når det kommer til keyboardist leter vi etter en som kan ha lik rolle som de i f.eks Rammstein eller Deftones. Det blir for det meste strenginstrumenter, enkle synth-linjer, pads og atmosfære. Det er selvfølgelig mange måter å gjennomføre denne jobben på, så om det er enten keyboard, laptop, eller hva som helst du bruker, er du velkommen til å auditione. Som keyboardist er ikke det viktigste å være rask på tangentene, men å være god med lyd og å utføre forskjellige oppgaver samtidig på scena (f.eks en kontinuelig pad, samtidig som pianospill, altså to oppgaver samtidig). Det er også et veldig stort pluss om du også kan synge relativt greit (for vokalharmonier og koring).

Andre krav er dedikasjon, ambisiøsitet, og muligheten til å øve opp til to ganger i uka.

http://www.facebook.com/pages/Megative/122559107756490?ref=ts

http://www.myspace.com/megativeofficial

Kontakt:

Megative@live.co.uk

47603319

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.