Web Analytics
Jump to content

RIFF Kåring av verdens beste gitarist


Hans Majestet

Recommended Posts

 • Replies 105
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

HA-HA!! Smak på den du FilseNix !! :twisted:

Ikke bare jeg som sitter med samme formening da. Har aldri vært i tvil, JP er den mest komplette gitaristen out there. He's got it all !!

Bare en dag til Dream Theater - Live at Budokan slippes. Dette er TOPP STEMNING det. Wooohoo !! :D

Link to comment
Share on other sites

HA-HA!! Smak på den du FilseNix !!   :twisted:

Vel, nå har vel ikke Nilsefix (eller andre her på forumet) argumentert for at Petrucci ikke er en populær eller generelt velansett gitarist. Jeg skal ikke påstå at jeg ikke ser hvordan folk kan like musikken spiller, jeg ser at den har kvaliteter, jeg verdsetter de bare ikke. Var forøvrig positivt overrasket over teksten som var vedlagt avstemningsresultatene - men det er vel kanskje forståelig at Riff ikke ønsker å skape et fiendtlig forhold til alle som ikke har særlig sans for Petrucci.

Link to comment
Share on other sites

Ingen er 'best', og jeg synes det er tåpelig (for ikke å snakke om enerverende) når folk oppmuntrer til slik konkurranse. Det finnes alltid noen som er bedre, og ingen er like flinke til alt. Alle har sine styrker og svakheter, og det finnes alt for mange faktorer til på noen måte å kunne kåre noen "verdensmester".

Link to comment
Share on other sites

Man kan jo si "han synes JEG er den beste gitaristen" Man kan jo si det..  

Jeg synes Steve Vai er verdens BESTE gitarist, og står for det!

Du kan godt si at du synes det. Du må gjerne mene det også. Problemet ligger bare i semantikken: "Best" er et objektivt begrep. Det er kompromissløst og endelig. "Best" er fakta, akkurat som at jorden er rund og at Vanilla Coke smaker dritt. Det nytter derfor ikke å synes at noe er best; enten er det det, eller så er det det ikke, uavhengig av din subjektive mening.

Så vidt jeg har forstått, er dette det du prøver å si: "Min yndlingsgitarist er ____". Dette er det ikke noe galt i å si; det er fakta. Du liker ____ mer enn noen annen gitarist, og det kan ingen kritisere deg for.

I bunn og grunn er det dette alle "Reader's Polls" går ut på. Folk stemmer på dem de liker, punktum. Hvis vi nå bare kunne bli kvitt dette idiotbegrepet "best", så hadde verden vært et bedre sted...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.