Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Feil med pedalen?


Anbefalte innlegg

igår kjøpte jeg meg en Dunlop Crybaby Wah GCB-95

Jeg har både batteri og adapter til den, men det som er feil med pedalen er at når jeg slår den på, så blir lyden på forsterkeren veldig lav i forhold til hvordan den er når jeg slår av pedalen. Er dette normalt? pluss at hvis jeg skrur på volum-knappen på gitarn min på fult og slår på pedalen mens jeg trykker den tilbake så blir det en veldig rar lyd som piper litt, men den lyden er ikke når jeg ikke har skrudd volumknappen på fullt.

er det feil med pedalen, eller skal den være sånn?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde et lignende problem i starten med min Proco Rat fuzzpedal.

Jeg åpnet batteriboksen og tok ut batteriet og kikka litt inni der.

Problemet var at batteriet lå og presset på noen kabler som videre presset på en transistor inni.

Jeg flytta litt på kablene, da funka den fett.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du har selvfølgelig prøvd både med og uten adapter, adapter uten batteri... Sjekket at alt er koblet i rett ende i rett rekkefølge.

Hvis du ikke finner ut av det, er det bare å ta den med til sjappa for å finne ut av hva det kan være.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.