Web Analytics
Jump to content

Feil med pedalen?


Guest Oscar

Recommended Posts

igår kjøpte jeg meg en Dunlop Crybaby Wah GCB-95

Jeg har både batteri og adapter til den, men det som er feil med pedalen er at når jeg slår den på, så blir lyden på forsterkeren veldig lav i forhold til hvordan den er når jeg slår av pedalen. Er dette normalt? pluss at hvis jeg skrur på volum-knappen på gitarn min på fult og slår på pedalen mens jeg trykker den tilbake så blir det en veldig rar lyd som piper litt, men den lyden er ikke når jeg ikke har skrudd volumknappen på fullt.

er det feil med pedalen, eller skal den være sånn?

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde et lignende problem i starten med min Proco Rat fuzzpedal.

Jeg åpnet batteriboksen og tok ut batteriet og kikka litt inni der.

Problemet var at batteriet lå og presset på noen kabler som videre presset på en transistor inni.

Jeg flytta litt på kablene, da funka den fett.

Link to comment
Share on other sites

Du har selvfølgelig prøvd både med og uten adapter, adapter uten batteri... Sjekket at alt er koblet i rett ende i rett rekkefølge.

Hvis du ikke finner ut av det, er det bare å ta den med til sjappa for å finne ut av hva det kan være.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.