Web Analytics
Jump to content

Lydkort anbefaling


Recommended Posts

Hallo folkens :)

Etterhvert som min voksende interesse for produsering av elektronisk musikk, har jeg begynt å sette sammen et lite hjemmestudio. Har kjøpt monitorer osv, men trenger da et nytt lydkort, da Soundstorm-brikken ikke duger.

Jeg har tittet litt rundt, og funnet frem til dette kortet:

M-Audio Delta 101 OLT

Delta-1010LT-large.jpg

(http://m-audio.com/products/en_us/Delta1010LT-main.html)

Hva synes dere om dette? Jeg kan få dette kortet til 2400 spenn, så jeg synes det var veldig akseptabelt kort i forhold til prisen.

Link to comment
Share on other sites

"Kan få det til 2400?" Det høres ut som om en eller annen har gitt deg en form for påstått supertilbud til denne prisen? Både Luthman og Procom oppgir denne prisen. Det er ikke det at jeg tror det er en ille pris, men noe spesielt unikt tilbud tror jeg vel neppe du har fått.

Jeg har ingen personlig erfaring med kortet, så jeg vil ikke uttale meg for mye om det, det eneste jeg kan påpeke er at det ikke har optiske inn- eller utganger, om du kan finne på å få bruk for det i fremtiden, er det lurt å ta høyde for.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
Forskjellen er at balanser har 3 ledere i kabelen, og ubalansert har 2. Den tredje lederen brukes til å "fase ut" (nullstille) støyen som kan oppstå, og dermed gi en mer støyfri kabel.

Kremt.... Ikke for å pirke, men siden kabler mitt spesfelt, så må jeg nesten presisere at balansert ikke er 3 leder, men 2 ledere og skjerm. Hadde det vært 3 ledere ville støyopphevingen ikke fungert.

Vet at dette er pirk, og vil nødig tråkke på noen tær, men rett skal være rett har jeg erfart her inne... ;)

M

Link to comment
Share on other sites

... men ellers så har M-audio bra kort. Stabile drivere og problemfri latency ned til 6 ms (3 inn og 3 ut).

Helt enig at m-audio er bra kort. Kommer ned i 5ms latency når jeg spiller inn i 96kHz 24bit Ikke dårlig det. Bruker forøvrig USB Quattro med omni I/O foran. Funker som bare det... ;)

M

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker forresten dette kortet og er fornøyd med det. Men husk, du har bare integrert micpreamp på de to balanserte inngangene. Du må også tenke på om du trenger alle inn og utgangene. Uten de så vil du kunne komme ned litt i pris.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.