Web Analytics
Jump to content

Ibanez guruer....


s0und

Recommended Posts

Jau har fått et litt interresant bytteforslag for lynchen.

Det handler om 2 gitarer; den første en rg470.... helt grei sak sikkert.

Den andre derimot, en rg 521, kun produsert i 500 eks vet jeg veldig lite om. Skjønner at den kun er produsert for norge, og at det er gotoh låsbar mekanikk på den. Kropp i mahogny osv...noen som vet mer? Euphor?

Er disse to gitarene en kurrant deal for lynchen?

Link to comment
Share on other sites

RG521 er ikke noen limited edition. Men det er en fin gitar, tradisjonell stol (Wilkinson) så på ingen måte en typisk Ibanez. Ingen gitarer fra Ibanez er kun produsert for Norge. Finnes den i Norge så finnes den også i resten av Europa og Asia.

RG470 kan være både Japan og Korea, det bør du finne ut av, eventuelt serienummer kan være til hjelp.

Hvis den RG470'n er en Japan så er det et stort pluss, annen trem og mikker. Er det en Japan med Edge/Lo-Pro så er det bedre enn en Korea med TRS type tremolo.

Link to comment
Share on other sites

Snakka nemlig med Pål på Norskmusikk som påstod det var han som hadde sørget for å få produsert rg521 for norge, enten så er de gutta full av piss...eller så har de jævelig mye inflytelse...noe jeg tviler på.

470'en er en japan ja....1990 tipper jeg ca.

Link to comment
Share on other sites

Kan RG470'n være fra 1993? I såfall med V mikker og Edge, en goding absolutt.

Det finnes en standard RG521, 1 betyr fast stol. Den RG521 med Wilkinson er sannsynligvis en avløper som ble laget i begrenset antall, anslått til 500. Denne ble solgt i Europa, garantert ikke i USA, men kanskje i Japan eller deler av Asia. Men den er ikke bare solgt i Norge.

Det er jo mulig å tolke Påls utsagn dithen at han var ansvarlig for å få disse modellene til Norge. Men jeg vet ikke hva han mener med det.

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke jeg Euph... han sa ordrett at han fikk lagd de for norge?!? skulle bare tøffe seg tipper jeg :P

Nå er byttehandelen gjort ihvertfall.... rg470'en er fra starten av 90 tjukk hals type...husker ikke hva den heter i farta. 521'en er helt kurrant, fett treverk, men de v7 og v8 mikkene skal ut.....

Skal laste opp bilder av begge etterhvert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.