Web Analytics
Jump to content

pickup råd


green bullet

Recommended Posts

hei.

håper noen kan hjelpe meg litt ,jeg gjorde en liten jobb igår og fikk en gibson lp studio o5mod i bytte ,på den satt det emg85 i bridge ,og noe jeg går ut ifra, en orginal 490r i neck uten cover,emg er ikke noe for meg så jeg tok den ut ,kikket litt på finn og fant en sd antiquity paf humbucker bridge jeg fikk kjempe billig.jeg bestilte også nye 500potter.det jeg lurer på er om det vil funke med den orginale i neck eller om jeg bør kjøpe tilsvarende i neck,eventuelt noe annet som funker i neck til denne?spiller mest bluesey stoff på en plexi.

Link to comment
Share on other sites

Er ikke store forskjellen på lyden med og uten cover, kanskje ørlite grann mindre diskant med cover.

ok jeg får prøve ,hjelper vel litt med en 500k pott også,men det blir nok til at jeg kjøper en lik i neck ,hørte på noen clip på youtube og vil si jeg likte lyden på antiquity i neck ganske godt:-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.