Web Analytics
Jump to content

Blackstar vs ENGL combo


Hjemmesnekker

Recommended Posts

Hei!

Er ny på forumet – dette er min første post. Ser ut som det er mye ok folk her inne, med atskillig kunnskap!

Skal kjøpe ny forsterker, fortrinnsvis en combo. Etter en del leting står valget mellom ENGL Screamer 50 (1x12") eller Blackstar Series One 45 (2x12").

Spiller primært cover-låter i gata Rolling Stones, Guns n` Roses, Queen mv.

Forsterkeren skal brukes både i band-sammenheng (øving/spillejobber) og hjemme i stua… Forsterkeren bør altså låte bra på lavt volum.

Har ingen intensjon om å kopiere tonen til overnevnte band, men ønsker allsidighet med både god clean og vreng.

Noen synspunkter? Eventuelt alternative comboer i prisklassen opp mot 15.000?

Link to comment
Share on other sites

Heisann,

Jeg har ikke prøvd Engl Screamer - så jeg kan ikke komme med en direkte sammenlikning av de to, men vil i alle fall si at en mer allsidig amp en Blackstar ampen finner man knapt. Og med muligheten å trinnløst skru ned fra 45w til 4,5w er den veldig godt egnet også til stueøving.

Vil samtidig gi et hint om denne annonsen B)

Link to comment
Share on other sites

Jag har också bara ägt en (eller faktiskt flera, om man ska vara korrekt) Engl Screamer av dessa två, så Blackstaren kan jag inte uttala mig om, men Screamern är allsidig och låter bra på låg volym. Du har förresten inte tänkt på att skaffa en Marshall istället? DSL 401 kanske? Sorry, bara en tanke. Välkommen hit ska du vara förresten :) .

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.