Web Analytics
Jump to content

Sletting av warns


CastorFiber

Recommended Posts

Noen medlemmer har lang fartstid på forumet. En del gamle medlemmer har warns de har pådratt seg for flere år siden.

Medlemmer selv ser sin egen "warn"- status, samt at vi som modererer ser den samme informasjonen. "Warn"- statusen har delvis som hensikt at vi som modererer kan holde et ekstra øye med de som har pådratt seg warns. Er advarselen fra 2007, er det ikke lenger relevant informasjon.

Derfor kommer vi som modererer i tiden framover til å fjerne warns som er eldre enn ett år. Vi har vurdert det til å være en passende "soningstid".

Det kan ta noe tid å fjerne gamle advarsler, ha litt tålmodighet med oss, dette må gjøres manuelt. Jeg tror også at mange rett og slett ikke bryr seg, men det er en annen sak.

Dette betyr også at hvis du har warn- status over null, så vil du bli holdt litt ekstra øye med fra vår side.

Det er nok ikke noe stort problem, da de aller fleste som deltar på forumet er hyggelige, hjelpsomme og helt fantastiske deltagere i diskusjonene.

Forumreglene kan man selvsagt på rams.

Vil du hjelpe oss, og har gamle warns, så er det fint om du rapporterer en av dine egne poster, og skriver i feltet at du har warns eldre enn ett år. Da blir de fjernet av en av oss.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.