Web Analytics
Jump to content

Takk til Yngtchie Blacksteen for lang og tro tjeneste som moderator


jonarve
 Share

Recommended Posts

Hei folkens

Yngtchie Blacksteen har etter lang og tro tjeneste valgt å legge moderatorskoene på hylla. Årsaken er rett og slett at han ønsker å bruke tiden sin på litt andre ting. Fair :) Ønsker å benytte anledningen til å takke han for lang og tro tjeneste som moderator. Han er selvsagt tildelt evig støttemedlemskap og vi håper å fremdeles se han mye på forumet fremover.

- Jon Arve

Link to comment
Share on other sites

Oh... :( Takk for lang og tro tjeneste! :)

Finnes det noen oversikt over når han ble moderator? Synes han fortjener en liten dings med datoer "Moderator fra XX.XX.XX - XX.XX.XX." :D

Etter en rask sjekk i moderatorforumet finner jeg et innlegg fra 31. mars 2005 der jonarve foreslår meg og en annen bruker som nye moderatorer, og mitt første innlegg er fra dagen etterpå. Ikke en aprilspøk, altså, men det betyr visst at jeg var moderator fra 1. april 2005 til nå.

Grunnen til at jeg nå leverer inn skilt og våpen er da altså at jeg rett og slett ikke tilbringer så mye tid på forumet som jeg en gang gjorde, og siden det å faktisk være litt overalt og passe på er en viktig faktor for enhver moderator, da virket det greiere å kaste inn håndkleet og heller overlate jobben til andre. Ønsker Audun og kristoffereide lykke til med jobben. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
  • Hvorfor velger foll å spille med dem da da? :S jeg har aldri rørt ett instrumemt strenget opp med tarm, bare vet det ble brukt i gamledager så fikk lyst å prøve. erre så steike dyrt da?? Høres jo ut som vinninga gikk i spinninga liksom
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.