Web Analytics
Jump to content

Spille inn gitar spm


Kossoff
 Share

Recommended Posts

Tror kanskje du trenger drivere fra line 6 sin hjemmeside, som gjør at du kan velge å bruke Poden som "Primær inspillings enhet" på Windows kontrolpannel. Du kan jo selfølgelig prøve uten å laste ned drivere, men det er slik du gjør det på de litt mere "avanserte" podene.

Det er også et valg i Audacity der du velger inspillingsenhet, den må da også stå på POD

Link to comment
Share on other sites

Pocket Pod har ikke støtte for å fungere som et lydkort - du må bruke line out/direct out/phones og koble til line-in på datamaskinen lydkort. I windows må du så hente frem recording mixer eller "recording devices" som det heter i win7 og velge linje-inngangen som default recording device samt krysse av for "listen to this device" - har du f.eks et VIA basert lydkort har dette en egen mixer som kanskje er enklere å forholde seg til.

Link to comment
Share on other sites

Interne lydkort er ikke mye å skryte av til musikkproduksjon, og særlig gjelder det bærbare. Et USB- lydkort av nesten hvilken som helst type sammen med Pocketpoden din vil gi deg langt bedre lyd. Jeg har et Behringerlydkort som fulgte med en mikser jeg kjøpte en gang i tiden. Kan ikke koste mer enn en hundrelapp eller noe slikt. Ute å gå i detaljer, det er en stor oppgradering av lyden. Jeg har faktisk tatt opp lyd med det kortet, og fakturert en kunde for flere timers jobbing med det til en tuselapp i timen. Fikk ingen klager på lydkvaliteten.

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg ikke tar helt feil er det vell denne eller Denne du tenker på Castor? Usikker på hva lydkortet heter, men de som følger med der er vell det billigste man får vill jeg tro..

Edit:

Tror denne funker helt greit til å spille inn små greier. Er vell ikke et studio akuratt, men det blir vell noe lyd!

Edited by rukula
Link to comment
Share on other sites

Ja, mikseren som jeg har er noe større, for å si det slik, men lydkortet ser ut som den på eksempel nummer to. Vet ikke hvor det er for øyeblikket, men har sett at de har solgt et lignende i "løs vekt". Når har jo Luthman overtatt Behringer i Skandinavia, og jeg vet ikke hva de har tenkt å forhandle av Behringer. Nå er det jo det samme hva som står på lydkortet, det finnes sikkert andre lignende kort som koster like lite. Lyden tipper jeg er omtrent lik.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.