Web Analytics
Jump to content

Glam/Hard rockere søker VOKALIST! <---- Oslo


evenlegit

Recommended Posts

Ettersom sleaze og glam miljøet i oslo begynner å gro er det tid for å hive seg på bølgen! Vi er 2 (3?) musketerer som søker bandmedlemmer til et nytt hardrock/glam band. Våre inspirerende forbilder; Motley Crue, Guns n Roses, Skidrow, Steel Panther, Crashdiet, Winger, Ratt, Dokken, Crazy Lixx, Mr. Big med mer...

Vårt scene show skal være vulgert og energirikt! Så hvis du liker å stå stille på scena kan du bare drite i å ta kontakt :)

Satsningen går selfølgelig mot livegiggs! Egenlåter vil også bli prioritert, men vi ønsker å opptre mest mulig.

Bandrom sentralt i oslo er innen for rekkevidde.

Vår alder er av den nyutsprungne 20års generasjonen, og fint om du også er i den aldersgruppa i forhold til at giggsa blir hovedsaklig på utesteder med sjenking.

Attraktive musikere er av typen;

Trommis: Et par års erfaring. Dobbelpedal er pluss. Glad i cowbell B)

Vokalist: Bør være kjent med pungknipende falsett, og gjerne livlig på scena.

Gitar og bass har vi allerede, men føler du at du har noe å by på så kjør på og ta kontakt !

Ved interesse ta kontakt på følgende;

even.fuglestad@gmail.com

91 64 34 60

Edited by evenlegit
Link to comment
Share on other sites

Sleaze är sleaze. Dålig förklaring, jag vet, men checka några av banden som nämns här ovanför och försök hitta en gemensam nämnare. Många blandar ihop sleaze med glam men det är inte samma sak, sleaze är skitigare och.. svårt att förklara. Det finns inte så många riktigt bra sleazeband men de som gör det bra, är riktigt bra. Men jag skulle absolut inte kalla Winger, Steel Panther, Dokken, Crazy Lixx och Mr Big för sleaze.. he, he.. och Skid Row? Äh, då var det helt plötsligt inte så många namn kvar, men checka Faster Pussycat(första skivorna), Glorious Bankrobbers, Ratt, Nasty Idols (sista skivan) och LA Guns (första två skivorna) för kanonbra sleaze. Andra band som inte är sleaze men som också borde nämnas i samma veva (som förebilder) är Hanoi Rocks och New York Dolls.

Link to comment
Share on other sites

Ja jeg foreslår du hører på eksemplene lista Dave, så ser du heller ;)

AAAAH, snakka akkurat om å kjøpe zebratights i dag ! Digger det :) vi ser hva som skjer Aphelion! Mulig vi tar kontakt!

Konge tips tuff! Noe som tyder på at dere svensker vet hva dere prater om når det kommer til sleaze! Takker

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.