Web Analytics
Jump to content

Volbeat - Beyond Hell / Above Heaven


Knewt
 Share

Recommended Posts

Heisann.

Tenkte en tråd for dette albumet var på sin plass. Jeg ble meget positivt overrasket. Dette albumet overgår tidligere album med mange steg. For å være ærlig trodde jeg ikke de kunne lage et så bra album. Tidligere album har etter min mening vært altfor like, men dette albumet er variert.

Albumet ligger på Spotify, for de som har det.

Hva er deres dom?

Link to comment
Share on other sites

Har fått hørt de første låtene, og nok en gang liker jeg godt det jeg hører fra gutta i Volbeat. Trenger nok litt tid for at jeg skal like denne plata bedre enn den forrige, men de er begge utvilsomt et godt hakk over det som har kommet tidligere. Irriterende at konserten på Sentrum Scene er utsolgt

Link to comment
Share on other sites

7 Shots og Evelyn er nok mine favoritter foreløpig. Liker vokalen på disse sangene. :) Syns også hele albumet har blitt mer melodiøst enn tidligere. Litt mer varierte riff og soloer.

Hehe Evelyn har jo Barney fra Napalm Death med på vokal, syns det var dritfett! Og på 7 Shots har de med Mille Petrozza fra Kreator.

Foreløpig så er Fallen favoritten hos meg :)

Link to comment
Share on other sites

Fått litt gjennomhøring av hele plata på jobben i dag, og det er virkelig ei jævlig tøff skive! Favorittlåt tror jeg kanskje er Heaven nor Hell eller Fallen, men jeg husker ikke tracknavn når det bare surrer og går på spotify.

Jævlig kul plate hvertfall. Nesten på høyde med Guitar Gangsters...

edit: er veldig lite begeistret for growling, og ble da litt skeptisk til Evelyn, men det cleane refrenget skapte utrolig god dynamikk i låta, og det likte jeg. Favorittlåt er det langt ifra though.

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Mitt inntrykk av Volbeat sin konsert på Slottsfjell i fjor (?) var at det var et stort forutsigbart gjesp. Helt grei rett frem tungråkk. Utrolig mange som liker dette bandet, så det er mulig jeg rett og slett er for sær på musikken etter mange år som progmetall entusiast. Men har jeg rett og slett ikke invistert nok tid i musikken? (Ikke ment som trolling btw)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Glemte skrive at låtene er lastet opp på InstaFaceTube kontoene mine… alle under navnet Jks Guitar Cave… om noen gidder følge så har jeg nettopp åpnet for flere følgere 🤪 Første søndag i advent: Let it Snow  
  • Tenkte spille sånn lett inn en ny julelåt hver søndag i advent… laget for morro en liten trailer på det…  
  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.