Web Analytics
Jump to content

Stativ


svenni

Recommended Posts

Vet ikke helt om jeg skjønte hva du mente, men en sånn?

http://4sound.no/itempg.aspx?id=648189&artno=213747

:P

Tror kanske han mener et sånn stativ man setter ved mikrofon stativet, som står stillt inn så du skal kunne spille på den uten å "ta den på"

Har sett Metallica bruke en, når de spiller Nothing else matters bruker james noe lignende, så han kan ha på seg exploreren, men spille deler av sangen på den akustiske. Hva de heter er nå en annen sak : )

Edit: Tok meg en liten søkerunde på Google og fant denne:

http://www.birdlandmusic.net/product.php?productid=4551

Fant ikke så veldig mange navn på disse, annet en "Walk up stand" "Guitar Tripod" og "Performer stand" , om det nå var det her du lette etter

Edited by rukula
Link to comment
Share on other sites

Vet ikke helt om jeg skjønte hva du mente, men en sånn?

http://4sound.no/itempg.aspx?id=648189&artno=213747

:P

Nope, men takker for svar trenger et stativ for og holde oppe gitaren mens jeg spiller, slik at jeg slipper og bruke reim og det går kjapt og bytte over til el.gitaren.

Høres ut som radio reklame for clas ohlson :lol: men litt vanskelig å forklare

Link to comment
Share on other sites

Aldrig sett noe sånnt i butikker. Det jeg leste meg frem til er at det mest er brukt av mennesker med ryggproblemer, så tror ikke det er noen standard vare. Men sett folk i lokal området som lager dem selv av et mikrofonstativ og to limpresser . Men tror kanskje det lønner seg å spytte inn noen sedler og kjøpe den fra utlandet!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.