Web Analytics
Jump to content

Ville det vært en ide med vinterens Tubescreamer-løft?


Recommended Posts

Inspirert av Troll´s innlegg om enkle pedaler vil jeg komme med dette forslaget.

Jeg hadde en gang i tiden en orginal TS-808 som jeg byttet bort med en Vox ToneBender med GunnarPåMo. Grunnen var at jeg på den tiden hatet vreng-pedaler og satset heller på preampvreng fra forsterkerene. Denne TS-808 lå allikevel i bakhodet i alle år, så jeg bygget meg en klone i vinteren som var. Dette har blitt et "must" for meg i mange sammenhenger så jeg går langt i å si at alle el-gitarister bør ha en slik tilgjengelig ;) Samme om du spiller metal eller jazz er denne noe man kan ha nytte av.

Et selvbygg TS-808 kostet meg ca. 500,- kroner, og det er jo en helt annen pris enn de godt over 3000,- de skal ha for en reissue i butikken.

Vi kan f.eks samordne innkjøp av kretskort, IC, og komponenter ellers, så er det også mulig å oppnå noe kvantumsrabatt.

Personlig har jeg nummer to klar, og har hatt så mye glede av den første, at jeg anbefaler alle gitarister å skaffe seg en slik.

Noen som er med?

Link to comment
Share on other sites

Jeg er åpen for å handle en ny OD pedal jeg - men blir det noe å spare da? Den som handler, må jo også belage seg på å sende tingene som pakke til mange av de ulike som blir med vil jeg tro?

Kan du sette opp et enkelt regnestykke og angi modell/leverandør osv?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei hei! Har noen plekterbrett som ble til overs etter ferdigstillelse av en gitar. Kan overleveres per pote i nærheten av Trondheim, eller sendes per post.  Dette er ikke originale plekterbrett, og jeg aner ikke hvilke versjoner av Fender/Squire/annet de eventuelt kan passe på. Her er en lenke til selger: https://www.guitarpartsonline.com/SSS-Single-Single-Single_c115.htm Det plekterbrettet jeg endte opp med å bruke ble montert på en ny kropp. Se bildene for detaljer. Merk at det grønne plekterbrettet er tilpasset bryter med rund base. Det gjennomsiktige grønne selges ikke, men det er med for å vise passform til vanlige deler.     Pris: Kr 700,- inkl. frakt for alle fire.
  • Andre søndag i advent… byr på meg selv med Jingle bjelle råkk… Sånn i etterpåklokskapens navn burde jeg funnet ut i hvilken pitch jeg klarer å «synge» dette før jeg mekket arrangement og spilte inn, men rakk dessverre ikke gjøre om, så da… får vi legge vekk selvhøytideligheten og håper det bidrar litt til julestemning om ikke annet 🎅🏻  
  • Innser at gitarbyggar-karrieren er over, og selger diverse deler som eg har liggande. Beskrivelse og pris på bilder. Kjøper betaler frakt. Send PM!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.