Web Analytics
Jump to content

Nemiz


Nemiz
 Share

Recommended Posts

Hallo! :)

Jeg har vært medlem her en stund nå, men aktiviteten min har vel vært heller laber... Tenkte det var på tide med en liten presentasjon!

Jeg heter da Simen og er 16 år gammel. Går 2. VK, studiespesialiserende som det så fint heter, på ST. Olav i Sarpsborg. Jeg er veldig glad i musikk, og bruker ganske mye tid på dette. Enten bare høre, spille eller redigere; synes alt er utrolig gøy. Jeg begynte å spille gitar da jeg gikk i 5. eller 6. klasse. Min første gitar fikk jeg av bestefaren min. Den hadde stått i stua i mange år, og den overtok jeg. Det er en Kasuga stålstrenger, laget i Japan i nittenhundreogbrødmangel! Ikke noe knallinstrument, men den gitaren bruker jeg masse ennå. Aner ikke hva det er med den, men noe spesielt er det ihvertfall. Den skal spilles på til den detter fra hverandre, bokstavelig talt :) Ellers så kan det vel sies at jeg begynte å spille litt mer seriøst for omkring 1,5 år siden, da interessen ble litt større. Spiller mye elektrisk, såvel som akustisk; prøver å variere litt! Synes ikke jeg er noen spesielt flink gitarist, men jeg trives nå med det uansett :D

Jeg spilte i et band, men det er dessverre nå oppløst. Trommisen og bassisten dro på utveksling til US and A, og da var det ikke så mye annet å gjøre med det... hehe. Vi spilte for det meste punk/indierock. Eller som trommisen sa: "Alternativt indiepunk" :)

Når det gjelder min egen musikksmak hører jeg oftest på punk, men også gjerne andre ting. Veldig glad i band som: NoFX, Bad Religion, Pennywise, Red Hot Chili Peppers, Blink-182 osv. Får mye inspirasjon fra disse bandene, men prøver også å hente en del fra Jimi Hendrix, John Mayer og gitarister av deres kaliber ;) Veldig inspirerende å høre på slikt også!

Håper på å lære så mye som mulig her! Mye har jeg lært allerede, selv om jeg har gitt lite lyd fra meg! Vet at det finnes mange her som sitter med masse nyttig kunnskap! Så får dere heller bare unnskylde dumme spørsmål! hehe.

Ellers så er det vel ikke så mye mer å si om meg :)

- Simen

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.