Web Analytics
Jump to content

Fender American Special Guitars


HeiPaaDeg
 Share

Recommended Posts

Det er som med alle Fender modeller - de koster det de gjør, fordi de har brukt litt mindre, eller mer tid/penger på å fremstille gitaren. Hvis du liker denne modellen, er det et like godt kjøp som omtrent alt annet av Fender modeller. Hvis du egentlig er ute etter en Am. Standard eller re-issue er jo dette en gitar med andre specs.

Stort sett får du jo det du betaler for. De dyreste Mexico modellene og de rimeligste USA gitarene er i samme pris/kvalitetsklasse, spørsmålet er bare hva du liker.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har den telecasteren, og er superfornøyd med den. Den står ikke noe tilbake kvalitetsmessig iforhold til am standard, hvertfall i forhold til de gitarene jeg har prøvd.

Det er texas specials som sitter i den, og det er nok en av de største forskjellene. De har litt høyere output enn de som kommer med am standard og har også litt sterkere mids. På telecasteren har puene en god smak av p90 faktisk. Så synes telecasteren er en gitar som ikke bare er en nedslanka versjon av am standard, men en gitar som står på egne bein

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei hei! Har noen plekterbrett som ble til overs etter ferdigstillelse av en gitar. Kan overleveres per pote i nærheten av Trondheim, eller sendes per post.  Dette er ikke originale plekterbrett, og jeg aner ikke hvilke versjoner av Fender/Squire/annet de eventuelt kan passe på. Her er en lenke til selger: https://www.guitarpartsonline.com/SSS-Single-Single-Single_c115.htm Det plekterbrettet jeg endte opp med å bruke ble montert på en ny kropp. Se bildene for detaljer. Merk at det grønne plekterbrettet er tilpasset bryter med rund base. Det gjennomsiktige grønne selges ikke, men det er med for å vise passform til vanlige deler.     Pris: Kr 700,- inkl. frakt for alle fire.
  • Andre søndag i advent… byr på meg selv med Jingle bjelle råkk… Sånn i etterpåklokskapens navn burde jeg funnet ut i hvilken pitch jeg klarer å «synge» dette før jeg mekket arrangement og spilte inn, men rakk dessverre ikke gjøre om, så da… får vi legge vekk selvhøytideligheten og håper det bidrar litt til julestemning om ikke annet 🎅🏻  
  • Innser at gitarbyggar-karrieren er over, og selger diverse deler som eg har liggande. Beskrivelse og pris på bilder. Kjøper betaler frakt. Send PM!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.