Web Analytics
Jump to content

eBow!


Mortenolb

Recommended Posts

Hei!

En ting jeg lurer på.. Er det noe som rettferdiggjør at prisen på en eBow er så udugelig høy? Ser ikke for meg at det kan være så utrolig mye dyr elektronikk inni den? Om det hadde vært vanskelig å lage en selv, for eksempel? Så akkurat en annonse på finn hvor den kostet 1500kr.. I London kostet den vel 8 eller 900kr..

Link to comment
Share on other sites

Produsenten har jo monopol, og tar følgelig monopolpriser for å maksimere overskudd... Kan aldri se for meg at det er SÅ svindyrt å produsere disse buene. I tillegg er de norske prisene ganske høye sammenlignet med mange andre land. Dette har igjen sammenheng med høyt lønnsnivå her i landet...

Link to comment
Share on other sites

Synes ikke EBow er så dyr (bortsett fra i norske sjapper som er frekke nok til å ta oppad til 1600 for en...) med tanke på at det er et slags boutique produkt.

Dessuten, hvis man synes det er dyrt kan man jo trøste seg med følgende fra EBow FAQ'en:

"2020 world runs out of money. EBows are free." :D

DJ

--

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.