Web Analytics
Jump to content

Marshall MG15


antos

Recommended Posts

Noen som kan si noe om denne forsterkeren? Tenker å ha den som øvingsamp hjemme. Hva er forskjellen på denne og mg15fx? Ser denne er noe dyrere. Får man vanlig clean og vreng i den rimeligste?

Edited by antos
Link to comment
Share on other sites

Jeg tviler på at du kommer til å bli kjempefornøyd med den Marshall forsterkeren. Finn en litt større brukt Vox heller, eller legg litt mer penger i potten og kjøp en ny.

Slik jeg har forstått det så har han behov for en hjemmeforsterker, der kvaliteten kanskje ikke har så mye å si, ettersom han sikkert har en bedre amp i et øvingslokale e.l. (Kan godt hende jeg tar veldig feil da..) I det tilfellet så er jo MG15 en helt grei øvingsamp, men skulle jeg valgt, hadde jeg heller gått for en Line 6.

Link to comment
Share on other sites

Vox forsterkerne er de som låter nærmest de klassiske forsterker-modellene som alle simulerer, slik jeg ser det. Du får en bruk AD30VT f.eks for småpenger. Line6 er sikkert flott på mer metall orienterte greier, men de jeg har prøvd låter bare ikke i nærheten av klassiske Vox/Marshall/Fender amper. Også effektene på Vox forsterkerne låter bra faktisk.

Vel, det er nå bare min mening, etter å ha eid både Line6 og Vox produkter.

Link to comment
Share on other sites

Fin forsterker for ditt behov (en av de absolutt beste i denne klassen):

Vox Valvetronix VT30. Betydelig bedre på absolutt alt enn hvilken som helst Marshall MG forsterker! Den har til og med bedre "Marshall" lyd enn Marshall sin MG-serie.

Edited by Borge
Link to comment
Share on other sites

Vrengen på disse små SS-baserte 15watterne fra Marshall er ikke så bra, synes jeg. Men dette er greie ting, spesielt om man skal kjøre pedaler eller prosessorer i forkant (som f.eks. Line 6 Pocket Pod og lignende). Jeg kjører mye på et slikt oppsett, men med forløperen til Marshall MG15. Bruker omtrent ALDRI forsterkeren uten en eller annen form for effekt foran.

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes hvertfall at Vox lager forsterkermodelleringer som låter knallbra. Spiller selv med Vox Tonelab rett i PA når jeg spiller, og folk flest synes jeg har kul gitarlyd. Fornøyd med lyden selv også forsåvidt. Ikke like fornøyd med det jeg har prøvd av Line6-modelleringer og Marshall MG-forsterkere.

Jeg ville gått for Vox VT30

Link to comment
Share on other sites

Hvor mye skiller egentlig 15 watteren og 30 watteren? Er det verdt å legge i 500-600 kr ekstra for 30 watteren eller holder 15 for hjemmebruk? Man finner vanlig clean og vreng, samt noen effekter i VT modellene? (på samme måte som line6 spider modellene tenker jeg)

Er det også slik at vox vt modellene er rør forsterkere? Hva er Marshallen?

Edited by antos
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.