Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker band


allyouneedisblues
 Share

Recommended Posts

Hei! Jeg har nylig flyttet til Tromsø og har lyst til å finne noen å spille med. Det jeg spiller i hjemme hybelen er hovedsakelig basert på sjangrene rundt rock, men jeg både hører på og spiller mye rart utenom det. Jeg har per dags dato desverre ingen verdens ting liggende ute på youtube, myspace o.l., men jeg jobber med saken innimellom studiene. Jeg går forresten romfysikk ved NT-fak på UiT for tiden.

Hvis det er noen som trenger seks ekstra strenger i bandet, eller vet om noen som kanskje trenger det, så er det kjempeflott om dere tar kontakt :)

Dere trenger ikke å være superproffe musikere, for det er jeg ikke selv. Evt. hvis noen har tips om andre fora med en større andel musikere i Tromsø, så er det også kjempeflott :)

Mvh. Marius

Link to comment
Share on other sites

Se der, ja! :)

Da er jeg ikke alene, hehe.

Jeg spiller egentlig mye rart, men noen av de gitaristene og bandene som har påvirket meg mest er Yngwie Malmsteen, Gary Moore, Rory Gallagher, Slash/Guns N' Roses, AC/DC, Ozzy Osbourne og en del annet. Hadde jeg hatt tremolo på gitaren så hadde jeg vært påvirket av Joe Satriani og Steve Vai tillegg :grin:

De backing tracksene som trafikkerer høytalerne mine mest nå for tiden er Red House (Jimi Hendrix), Far Beyond The Sun og Blue (Yngwie Malmsteen), litt Iron Maiden og slikt. Men som vanlig så glemmer jeg mange av artistene jeg kunne nevnt, så det funker kanskje bedre om du kan liste opp noen av artistene du liker? B)

Har du spilt lenge? Har du noe på Youtube? :)

Link to comment
Share on other sites

Tøft. Det tekniske nivået ditt er nok litt over mitt, etter å ha sett de videoene.

Jeg har et par problemer med begge gitarene mine (den ene mangler jack og den andre har et bånd som er for høyt) som jeg skal få fikset i morgen, så kanskje jeg får lagt ut et opptak i løpet av morgendagen eller dagen etter der.

Er du forresten medlem av Studentsamfunnet? Hørte de har en musikkdivisjon der hvor man kanskje kan finne flere folk å spille med.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
  • Hvorfor velger foll å spille med dem da da? :S jeg har aldri rørt ett instrumemt strenget opp med tarm, bare vet det ble brukt i gamledager så fikk lyst å prøve. erre så steike dyrt da?? Høres jo ut som vinninga gikk i spinninga liksom
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.