Web Analytics
Jump to content

Jordingsfeil


Mortenolb
 Share

Recommended Posts

Hei!

Når jeg satte i nye pickups så tror jeg at jeg muligens har loddet noe feil, fordi jeg har en jordingsfeil. Det er på grunn av at jeg ikke fikk med noe koblingsskjema som viste meg godt nok og det jeg fant på google var vel ikke helt riktig.. :P Men i det jeg fikk med pickupsa så står det at både sort og "bar" leder skal til jord. Og de er jo loddet til volumpotet, og jord sitter jo også på volumpotet, så skulle da tro at det var riktig sånn sett? Noen tips?

Link to comment
Share on other sites

Er ampen din kobla opp til en jorda stikk? har merka at det kan gjøre STOR forskjell...

Og slik som med de fleste telecastere er det et fenomen med MEGASUSING, eneste løsning er å skjerme de..

Jeg gjorde de fjernet sikkert 80% av støyet, følsomme gitarer gitt!

Link to comment
Share on other sites

du er sikker på at du dytta kontakten i ett stikk som er jordet? på Vox er det ett helv*te med ujorda kontakter..

i halvparten av tilfellene er det slurvete loddinger, eller kaldloddinger som det kalles. lodd opp, kjøp kopperfolie og kle hulrom i gitaren med det og lodd på nytt.

guide til lodding finner du her: http://www.instructables.com/id/How-to-solder/

Edited by dominus
Link to comment
Share on other sites

du er sikker på at du dytta kontakten i ett stikk som er jordet? på Vox er det ett helv*te med ujorda kontakter..

i halvparten av tilfellene er det slurvete loddinger, eller kaldloddinger som det kalles. lodd opp, kjøp kopperfolie og kle hulrom i gitaren med det og lodd på nytt.

guide til lodding finner du her: http://www.instructa.../How-to-solder/

hadde det vært kaldloddinger hadde du uansett ikke vært en grunn til susing etter som det er "god" kontakt nå, men med tiden vil det vise..

Skjerm gitaren, og kanskje emnet på tråden burde vært endret.. Jordfeil er jo viss en fase ligger til jord, bare for å være litt pirkete!

Link to comment
Share on other sites

Et bilde av pot'er og lodding hadde muligens hjulpet. Hvis ikke blir det, som du ser,så godt som vill gjetting. Vil tippe at i og med at trådstarter ikke nevner samme problem før han skiftet pu'er, er det sannsynligvis ikke ampen som er koblet i feil stikkontakt....

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Et bilde av pot'er og lodding hadde muligens hjulpet. Hvis ikke blir det, som du ser,så godt som vill gjetting. Vil tippe at i og med at trådstarter ikke nevner samme problem før han skiftet pu'er, er det sannsynligvis ikke ampen som er koblet i feil stikkontakt....

Skal vel få fiksa noe bilder.

Ampen er koblet i jordet stikk, men jeg har jo ny amp siden etter jeg bytta pu'er. Jeg husker ikke helt åssen det var på forrige ampen, men volumet der var også mye lavere. :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.