Web Analytics
Jump to content

ferdig med min instrumentale demo


GonWild
 Share

Recommended Posts

 • Replies 31
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sitter og hører på Emotionless nå. Det første jeg hører er at kassegitaren låter fint, men høres litt vel loopet ut. Melodien låter litt uinspireter ut...altså selve spillingen. Burde kanksje også vært dratt opp en desibel eller halvenanen i forholdt til kassegitaren?

Når Trommene kommer inn, begynner det hele å høre litt feil ut mht timing. Det du spiller høres ikke riktig ut i forhold til hvordan trommene spiller. Personlig liker jeg heller ikke så godt at kassegitaren er panoreter helt ti den ene siden i andre vers, men det er en smaksak. Blir bedre da den andre kmmer inn på bruen.

Når det gjelder andrestemmer som kommer etterhvert ville jeg kanskje skrudd denn ned en desibel eller to i forhold til hovedstemmen, da den tar litt for mye oppmerksomheter, istedet for å fylle ut

Du spiller ganske fint, men litt kjedelig synes jeg. Og da snakker jeg om fraseringen din. Den er litt for stillestående. Men stort sett så er det et fint forsøk altså. Jeg pleier ikke å være så "kristisk" med mindre jeg hører at noe har et fint potensiale.

Lykke til videre. :)

Vegar

Link to comment
Share on other sites

tusen takk for all positiv kritikk(håkon, Per).

Nei...jeg har lite ambisjoner med dette prosjektet(som det står på sia). Dette gjør jeg mest for min egen del, fordi jeg er glad i å lage låter og spille. Hvis andre også har glede av det, er det jo selvsagt flott! (Har også lagt noen av låtene ut på nrk urørt, bare for morro skyld.) Men orker ikke bruke mye tid og energi på å prøve å få solgt instrumental gitar musikk i et lite land som Norge..er realist, og blir vel en ønskedrøm at dette er noe jeg kan tjene meg rik på.

tHeMuTh|n> Tar kritikken fra deg seriøst! Vil bare si at alt på denne demoen er gjort med en hensikt. Takta på emotionless(låten) er slik den er fordi i mitt lille hode var det slik jeg ville ha den og ferdig med det. At det ikke høres "riktig" ut kan jeg ikke bry meg mindre om. Lager musikk etter hjertet, og ikke etter en målestokk...men såklart det er visse regler blah blah..(hører du nok på den, høres det riktig ut tilslutt hehe..)

At kassegitaren høres loopet ut..vel...kan vel ikke si annet enn at den er spilt inn i ett take fra begynnelse til midt uti låten et sted. Bra du liker lyden i det minste :) At jeg spiller kjedelig er vel subjektivt. (Mener du på akkurat denne låten, eller hele greia ? ), men vil i mitt forsvar si at denne demoen som sagt er en samlig rolige og litt mere i bakgrunn låter. Er fullt klar over at mye ikke er sånn røske-deg-opp-av-stolen ting...igjen gjort med hensikt.(vil du ha heavy shit, så blir det nok at d på mitt fremtidige prosjekt). Du ville sikkert gjort mye annerledes, men vi er som sagt alle forskjellige. Må tilslutt få nevne at denne demoen er spilt inn på hybeln min, med begrensa utstyr, og at jeg har minimalt med studio/lyd/kompressor/mastering erfaring whatsoever! Her på mitt stereoanlegg høres det bra ut, men er klar over at det kan høres crap ut på andre anlegg, da alle anlegg "farger" lyden. (testet på 3-4 andre stykker i lyd prosessen, samt headset). Emotionless er kanskje den låten jeg fant låt best i gjennomsnitt på alle anleggene.

Ja, alle trommer er programmerte (som nevnt på sia). På det punktet er jeg vel mest fornøyd med lyden og dynamikken på Slightest Chance...

-eirik

Link to comment
Share on other sites

Det at det er rolig er jo bare positivt. Når jeg snakker om trommene så mener jeg f.eks det som skjer ved 1:12-1:16 hvor trommeoppslaget er veldig u utakt med resten, eller omvendt. Og at Spillingen på trommer og resten har en tendens til å ikke henge sammen. Oppleves som om det er to forskjellige univers...akkuratt som om du har hatt dårlig lytting og derfor ikke spiller i "time". Dessuten høres det litt rart ut ved et trommebreak ved ca 1:37. OG veldig ofte er det hihat'en som er litt ute i forhold til det andre

At kassegitaren din hørtes loop ut var egentlig bare i starten FØR andre instrumenter kommer inn.

Link to comment
Share on other sites

som tHeMuTh|n ... hører på emotionless ...

syns låta var fin !

kjempe innsats

men ......

kan ikke si noe ang. gitarspillingen din (er bassist) men jeg syns du spiller kjempefint !!

Ang trommene er jeg litt enig med tHeMuTh|n, virker som om trommene kommer litt "offbeat", en live trommis ville nok ha spilt på anslagene og fått det til å høres tightere ut, hi-hat smacker til litt i forkant noen ganger, samme med "skarpen" litt før.

men hvis det skal være sånn ... ok ....

Trommene hadde muligens ikke hørt skranglete ut hvis du hadde fått de på anslagene!

lydnivåer og slikt er tHeMuTh|ns verden ... han er husets eminente lydteknikker !

Men, syns låta er kjempe sterk og har masse POTENSIALE !!

scorer høyt ... en av de bedre låtene vi har fått presentert her på forumet IMHO !!

Ikke ta noe som dårligkritikk ... tenk konstruktiv kritikk !!

Hats off to "gonwild" !!

Link to comment
Share on other sites

takk! :) Tar til meg all kritikk som konstruktiv, da alle har områder å forbedre seg på. Skjønner absolutt hva dere mener med trommene på emotionless. Hadde kanskje fått frem greia mi bedre hvis det var en ekte trommis som spilte på den, men men... man gjør så godt man kan.

Intro trommene på Towards the End er jo ganske skjeive(igjen gjort med vilje)...hva har dere å si om disse ?

tHeMuTh|n> hører at du har vært ute en uværsdag og skrudd lyd før.. Sender deg det neste prosjektet mitt når d blir ferdig! deal ? :)

....huff...sliter skikkelig m sp2 her.. må vist formatere

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.