Web Analytics
Jump to content

Trenger hjelp til å velge gitar


orcuz

Recommended Posts

Hei!

Jeg driver å skal kjøpe meg gitar for å lære å spille. Jeg har kommet frem til at jeg vil ha stålstrenger, og helst en sort gitar. Har derfor sett litt på denne som da kommer på ca 1300 ink frakt.

Jeg ringte til min lokale butikk idag (bor i Lillestrøm) de har en Watson gitar (vet ikke type) på tilbud nå. Den koster egentlig 1595, men koster nå 1000,- de har ingen "pakke" men en bag koster hos dem 495. Jeg for derfor gitar med polstret bag for 1495,-(jeg trenger ikke reim og tuner, og plekter er nesten gratis) i tilegg justerer de gitaren for meg, så den blir lettspilt osv, samt justerer den igjen når den er "innspilt" de kan også hjelpe meg med bytte av strenger og lignende når det er behov for det.

Jeg vil helst handle hos lokal butikk, så jeg har noen å forholde meg til (siden jeg ikke kan noen ting om detta), men har ingen ide om hvordan den Watson gitaren er i forhold til den Ibanezen.

Jeg vil nok ikke merke forskjell helt i starten, men vil ikke måtte bytte gitar om 2 måneder, for at den første jeg kjøpte er for sårlig heller liksom =)

På forhånd takk for all hjelp =)

Link to comment
Share on other sites

Som nevnt i andre tråder: Det kan være lurt å kjøpe hos den lokale forhandleren i den prisklassen. Du får en set-up av (forhpentligvis) noen som kan det. I tillegg kan du ta den med tilbake hvis det skulle oppstå problemer med gitaren. Vær klar over at gitarer i den prisklassen ikke er all verden, men du har større sjanse for å få en som er spillbar med en proff setup først. Du må kanskje også regne med en setup på den Ibanezen, og hvis du ikke har noen du kjenner som kan gjøre det, blir det fort en 5-600,- i tillegg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.