Web Analytics
Jump to content

Noen som vil bli med på a-ha konserten i morgen den lørdag, 21.08.10 på ullevål ? Har 1 stk bilett til overs.


spetwols
 Share

Recommended Posts

yo

Nå er det litt krise her! Konserten er altså i morgen. Først skulle jeg egentlig ha med en kamerat, men det ble ikke noe av. Så spurte jeg på west of the moon forumet, og avtalte med en fan fra usa. Hun skulle egentlig bli med, men hun fikk tydeligvis ikke lov av forledrene sine pågrunn av kostnadene til turen.

Så nå sitter jeg her med en bilett ekstra og konserten er i morgen. Hadde vært synd som faen vist den ligger her på dagen.

Kan noen være så snill å ta i mot biletten og bli med meg på konserten i morgen ? :=) Bare send meg en pm. Biletten får du gratis så klart.

btw ligger på finn å : http://www.finn.no/f...nnkode=23911034 Men ingen som har kontkatet meg enda. For meg betyr det egentlig ikke om jeg at jeg skal ha noe for biletten. Vil bare ha med meg en, gi den bort. Så send meg en pm så er biletten din gratis.

Vær så snill! Begynner å haste nå.

Link to comment
Share on other sites

gjelder tilbudet fortsatt?

når var konserten?

Jepp! Vil du være så snill og bli med ? Begynner og bli krise nå. Har en bilett her til verdi av 630 kroner, og er forbanna synd om jeg ikke får brukt den. Konserten er på Lørdag. Imorgen altså. Sender deg en pm.

Link to comment
Share on other sites

som jeg svarte, jeg vil veldig gjerne være med, men jeg tenkte det var i Bergen så jeg kan dessverre ikke. Håper du finner noen!

Skjønner ikke hvorfor ikke noen har kastet seg over dette enda, kjempe tilbud :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Glemte skrive at låtene er lastet opp på InstaFaceTube kontoene mine… alle under navnet Jks Guitar Cave… om noen gidder følge så har jeg nettopp åpnet for flere følgere 🤪 Første søndag i advent: Let it Snow  
  • Tenkte spille sånn lett inn en ny julelåt hver søndag i advent… laget for morro en liten trailer på det…  
  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.