Web Analytics
Jump to content

Et lite spørsmål


Eirico

Recommended Posts

Å si at dette er en god forsterker er sannsynligvis å overdrive sterkt. Du må ikke høre på de review-ene som er skrevet der.

Du kan ha den i beltet, og det er en morsom ting, og sikekr tkjekk å ha til bilturer og liknende. Kanskje til og med en liten spasertur i parken. Men å si at den er bra, det tror jeg ikke..

Men har litt lyst på en selv, til bilturer

Link to comment
Share on other sites

En kamerat av meg har faktisk en sånn.

Altså du kan ikke sammenligne den med en vanlig amp, derfor ikke forvent noe særlig.

Men for prisen (ca 3-400?) så er den faktsik ganske stilig.

Ikke noe veldig bra lyd, men ganske tøff i forhold til at det er en liten pastdings med en microlitenhøytaler, og går på batteri.

Spørsmålet er om du trenger den?

Er du mye på campingtur og absolutt trenger å ha med elgitaren i kanoen, så er den optimal.

Derimot skal du bare ha den på gutterommet ved siden av pc'n, for å spille til noen noter ellernoe, så ville jeg heller kjøpt meg en av de billigste Marshall MG forsterkerene.

Noen her som anbefaler Roland Micro Cube også, men har aldri prøvet den selv.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.