Web Analytics
Jump to content

Gitar stol (til og sitte på)


Borge

Recommended Posts

Hei. Vet ikke om dette er helt riktige plassen og poste denne tråden men fant heller ingen andre logiske plasser på forumet og starte den.. :)

Jeg er på jakt etter en god gitarstol med fotstøtte og ryggstøtte. Finner ingenting her i Norge, men fant denne i utlandet: http://www.quiklok.com/catalog/?p=productsMore&iProduct=66&sName=D-749

De selges for $99 på ebay, men ingen av selgerne sender til Norge. Synes den så perfekt ut egentlig! Noen som vet om det finnes en forhandler i Norge som selger disse? Eventuelt som har erfaringer med dem? Kanskje det finnes tilsvarende alternativ hos norske forhandlere som jeg ikke har funnet?

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har lett etter gitarstol lenge selv.

Satt i en dyp stol før og fikk ryggproblemer av det.

Skal kjøpe meg en Ikea kontostol og ta av armene på den, tror det funker.

Skal kjøpe meg denne: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/10163888

Har en som er makan, som jeg har tatt av armene på. Men for meg så funker det ikke. Ryggstøtten blir for dårlig, og sitteflaten blir for stor. Det funker, men langt i fra optimalt. Og sitte på bordkant og sengekant blir litt slitsomt etterhvert :)

Synes bare den Quiklok stolen så helt perfekt ut. Fant den her også til $95 USD, og de sender til Norge: http://www.bhphotovideo.com/c/product/285023-REG/QuikLok_D_749_D_749_Height_Adjustable_Musician.html - eneste problemet er at frakten koster fra $160 USD!!! :( dv247.com har masse Quiklok stæsj, men ikke den stolen.. Den kan i tillegg omtrent legges sammen til og bli passe flat, dermed perfekt og ha med seg..

Edited by Borge
Link to comment
Share on other sites

Franklin barkrakk på Ikea- er det noe?

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40059300

Eller så har de en tøff en på ljudia, bygd av aluminium, sånn som man lager lysrigger av.

http://www.ljudia.no/stativ-truss-s301864/truss-s82129/truss-c80010/alutruss-bar-stol-p361458/

Kanskje litt dyr.. Jeg har den forrige modellen, den tror jeg ikke jeg klarer å slite ut.

Link to comment
Share on other sites

jeg har en gitar stol,den er laget av fender å har mykt sete som snurrer rundt,den ligner også litt på en bar stol,har sånn ring rundt stol beina som man kan hvile fotene på når man spiller,den er litt høy men fin og bruke når man spiller kasse gitar,vet ikke om de lages lenger men det var iværtfall bilde av sånn cyberamp på den

Link to comment
Share on other sites

Fender krakk: http://www.music123.com/Fender-24--Custom-Shop-Barstools---Pair-459017-i1433199.Music123 Er det denne du prater om Yngtchie Blacksteen?

Det er nok den, ja. Virker som de har brukt samme modell og bare byttet ut motivet på trekket. Om den er ment som en gitarkrakk, det må fuglene vite, men jeg har øvd inn mange gitartriks med rumpa parkert på en sånn en.

Link to comment
Share on other sites

Fender og Gibson lager noen krakker som de selger på riff, og sikkert andre musikkbutikker (Pleier ikke å stå på nettsiden deres, men...).

Fender krakk: http://www.music123.com/Fender-24--Custom-Shop-Barstools---Pair-459017-i1433199.Music123 Er det denne du prater om Yngtchie Blacksteen?

Gibson krakk: http://www.google.no/imgres?imgurl=http://www.gibson.com/absolutenm/articlefiles/483-tour_wear_stool1.jpg&imgrefurl=http://www.gibson.com/absolutenm/templates/%3Fa%3D483&usg=__aS2lfWOXZHquE-4n7X8rWJElrP4=&h=300&w=208&sz=7&hl=no&start=0&tbnid=GiRgs7jGSmCJMM:&tbnh=158&tbnw=106&prev=/images%3Fq%3Dgibson%2Bpure%2Bstool%26hl%3Dno%26gbv%3D2%26biw%3D1280%26bih%3D626%26tbs%3Disch:10,3&itbs=1&iact=rc&dur=164&ei=FitgTOPdLNaSjAeFmbTxAw&oei=FitgTOPdLNaSjAeFmbTxAw&esq=1&page=1&ndsp=17&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=28&ty=34&biw=1280&bih=626

De koster rundt 700-800 kroner, men de er fete B)

De er fete ja, ingen tvil om det. Men ikke ryggstøtte eller justerbar fotstøtte. dv247.com kan skaffe Quik Lok D-749 på bestilling, og prisen inkl. frakt og moms til Norge blir på rundt 1600kr. Den er justerbar i alle retninger, bygd som en tanks og kan lett pakkes sammen og har kun fått positive reviews overalt. Tipper jeg går for en sånn, selv om den ser litt "treningsapparat" ut... Gibson og Fender krakken var jo unektelig kul... Men neppe i nærheten så god og sitte på som Quik Lok'en... Etter å ha jobbet i IT-bransjen i 12 år så vet jeg å sette pris på noe godt og sitte på! :) Og det er definitivt verdt de ekstra kronene... Jeg har en tendens til å sitte i timesvis å spille når jeg først setter i gang.. Og gir meg stort sett pga. at jeg blir sliten i korsryggen.

God stol = lengre sessions :D

Edited by Borge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.