Web Analytics
Jump to content

Hør oss, kan jeg synge?


Kossoff
 Share

Recommended Posts

Du har et veldig godt utgangspunkt, med litt sangtrening hos en sangpedagog så blir det nok enda bedre! Jeg digga stemmen din faktisk, men litt renere vibrato og slikt må du nok få øvd litt på. Samt det å ikke holde stemmen tilbake. Peis på, og syng med skikkelig innlevelse hver gang!

Du har godt potensiale. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Enig med de to første svarene her. Du kan helt klart synge, det låter helt greit, og jo mer du synger jo bedre blir det. :)

Husk at det alltid er vanskelig å bedømme sin egen stemme ut fra et opptak. Jeg syntes sjøl jeg ikke synger noe fint, men det er ingen som er enig med meg. I tillegg finnes det en hel haug med superstjerner som absolutt ikke kan synge, Men de gjør det, og det er rock'n roll uansett. Akkurat som at humla flyr på tross av at den aerodynamisk sett ikke er i stand til det :D

Bare syng du, resten av livet ... :lol:

Link to comment
Share on other sites

høres ut som en middels covervokal.

tar noen år å få skikkelig vibrato og tonekontroll altså...

Hvilket representerer noe av grunnen til at jeg ikke gidder å legge ut noen lydsnutter her, bare for å oppleve negative innspill basert på Josh Groban sammenligninger ... :lol:

Bare syng du Kossoff, det blir bra det der :D

Link to comment
Share on other sites

Ja visst kan du synge, ikke som Ray Charles eller Morten Harket, men mer i retning av Lars Lillo eller Neil Young. Og uten at jeg vet noe som helst om vokaltrening er det noe som sier meg at du kunne ha nytte av noen leksjoner for å "frigjøre" stemmen litt. Forøvrig tror jeg det litt kortere låtformatet passer dere best, i alle fall før dere får blodfans som kjøper platene deres i hopetall - kanskje jeg bare sier akkurat det fordi jeg selv sikkert ikke ville klart å huske låtene hvis jeg hadde spilt i et slik band :D men litt kortere låter er jo enklere for folk å forholde seg til med mindre de kjenner bandet godt da. Folk har liksom ikke helt den samme hungeren etter lengre komposisjoner som den gangen Floyd og Yes ga ut langspillere uten faktisk låt-inndeling på en hel plateside :)

Bandet låter tidvis veldig tøft forresten, og mye fint gitarspill :)

Link to comment
Share on other sites

VÆR ÆRLIG!

Hører hvor du vil hen med vokalen, i alle fall hvor jeg tror du vil hen. Vokaltypen funker fint til musikken deres, og er i så måte et godt valg.

Når det gjelder deg som vokalist, høres det for meg ut som om du anstrenger deg unødvendig mye, og ikke får det helt til. Så du må nesten bestemme deg for om du vil bruke tid på å utvikle deg som vokaiist? I så fall er en sangpedagog seriøst vel anvendte kroner. Pass på at du varmer skikkelig opp osv før du stiller deg foran mikken, det er vel det eneste skikkelige tipset jeg kan gi deg :-)

Kort oppsummert: Kan bli bra, trengs endel jobbing :-)

Link to comment
Share on other sites

Først, veldig god lyd på bandet ;)

Så det profesjonelle: I utgangspuinktet så har du en veldig kul stemme med mye potensiale og hadde du ikke hatt det hadde det bare vært å gi opp! Men du har noe kult der og hvis du synger hver dag og tar litt forskjellige stemmeøvelser innimellom så kommer stemmen din til forbedre seg veldig. Trenger også å jobbe litt med engelsk uttale, men det er småtterier :)

Likte det veldig, det eneste er at du bør utvikle stemmen din litt mer B)

Link to comment
Share on other sites

Har hørt veldig mye verre - av folk som er bedre trente sangere. :)

Men du mumler litt når du synger, og du trenger å trene på å treffe tonen sikkert - det blir litt mye "skliing inn" på tonen. Ellers slettes ikke så ille.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Glemte skrive at låtene er lastet opp på InstaFaceTube kontoene mine… alle under navnet Jks Guitar Cave… om noen gidder følge så har jeg nettopp åpnet for flere følgere 🤪 Første søndag i advent: Let it Snow  
  • Tenkte spille sånn lett inn en ny julelåt hver søndag i advent… laget for morro en liten trailer på det…  
  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.