Web Analytics
Jump to content

Epiphone G-400 Goth


Bad|Arne

Recommended Posts

Får goth'en litt billigere enn den er listet..

Har hørt at goth'en har litt bedre kvalitet på treverket enn de andre alternativene til G-400 fra epiphone...

Har også hørt at finnishen er mer "rufflete".. Omtrens som når maling begynner å falle av.. er dette sant?

Syntes i grunn den er den tøffeste, men dough kankskje ikke den peneste..

Kommer til å spille for det meste blues og rock på den:)

Link to comment
Share on other sites

Har en Goth G-400 jeg, vært spilt på i kanskje 1,5 år nå. Funker helt greit, men da jeg kjøpte Carvin (som har tynnere hals), merket jeg stor forskjell i spillbarhet. Men for all del, G-400 er verdt de usle høvdingene den koster.

Forresten, lakken holder fint på min...

Link to comment
Share on other sites

Hadde en Epiphone Goth Explorer. Var egentlig ganske fornøyd med den, men den manglet sustain, og det var veldig kjipt. Ihvertfall når du spiller solo. Du spiller en streng, og så bare dør den ut med en gang, og det kommer en del skurring, som det ellers også var en del av på den. At den ikke hadde sustain var, ifølge Nilsefix, p.g.a det materialet som ligger utenpå og lager den matte finishen. G-400 er jo ikke av de aller dyreste, men hvis du er nybegynner holder det jo.

Når det gjelder om du skal skifte pickups på den gamle, eller kjøpe ny kommer det jo helt an på hvordan gitar den gamle er. Hvis det er en billig Squier, Louder, Morgan etc. anbefaler jeg å kjøpe ny.

Og det med at finishen er som maling som holder på å falle av er helt feil. Den er glatt og fin, men matt, det er alt. Gothene er laget i mahogni.

Link to comment
Share on other sites

Bad|Arne, gitaren er helt okei! Sier seg selv at dette ikke er en kremgitar, men du får en god del gitar for pengene. Eneste bakdelen er at denne egner seg ikke akkurat i Ole Ivars eller tilsvarende musikk :wink: Selv skal du spille blues, passe denne til dette? Tenker da på finnishen. Men som alltid - smak og behag.

Mer teknisk om gitaren. Bra valg at treverk, mahogany i kropp og hals, og gripebrett i ebony. Mye av dette er god gammel gibson oppskrift. Du får selvfølgelig en god del av den lyden. Derfor vil jeg si meg uenig med Steinern ang sustain og skur. Mest sannsynlig dårlig oppsatt gitar. (?) Ebony + mahogany bruker å bli god sustain.

Elektronikken er helt ok. De mikkene egner seg godt til rock!

Har vært svært lite feil på den gitaren. Dette må framheves.

Finnes en del gode alternativer i den prisenklassen, men alt kommer ned til hva DU ønkser.

Via den musikkshappa jeg jobber på i Tromsø, kan jeg gi deg en god pris for gitaren, og sende til deg. Men da bør du enten kjøpe kasse eller bag. Helst kasse.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.