Web Analytics
Jump to content

Ny stratocaster lager rar lyd


Gudrun

Recommended Posts

Hei alle sammen !

Jeg har nettopp fått min nye Stratocaster i posten (endelig) og satte meg ned for å spille noen låter da jeg plutselig merket at den lave e-strengen lager noen merkelige lyder på båndene rundt niende bånd og over.

Lyden blir mye mer merkbar når jeg kommer opp over 12 bånd.

Hvis jeg spiller på f.eks 14 bånd og bender den vekk fra metallet som ligger rett under, så blir lyden ganske raskt lavere men går også tilbake til normal lyd, det virker som om pickupen under e-strengen er megasensitiv eller noe.

Lyden kan nesten beskrives som lyden du får når du bare slår på en streng med fingern, den lager liksom 2 lyder på en gang.

Noen som har noen ide om hva dette kan være? Det er hjerteknusende å endelig få gitaren, også er det noe gæærnt :(

Link to comment
Share on other sites

Sjekk om neckpickupen er litt ekstra høy ved e-strengen. Tror det kan bli litt rare svingninger hvis den er for høy.

Jeg satte alle pickup'ene langt ned for å se om det hjalp, det hjalp litt. Den lager fortsatt litt spejsa lyder, forsøker å google det men det er ikke like lett når man ikke helt vet hva det er, hehe!

Edited by Gudrun
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.